Навигация
Кошница

OstroVit MgZB / ZMA 90 Таблетки 30 Дози

OstroVit MgZB / ZMA 90 Таблетки 30 Дози
OstroVit MgZB / ZMA 90 Таблетки 30 Дози
  18,45 лв.
  Купи
  OstroVit MgZB е високоефективна комбинация от цинк, магнезий и Витамин В6, която оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, стимулира растежа на мускулна маса и възстановяването след тренировка. Участва в производството на енергия и метаболизма на въглехидратите и мазнините, и спомага за поддържането на оптимален електролитен баланс.Накрая, но не на последно място, подобрява сексуалната мощ и репродуктивните възможности.

  Интензивното натоварване в залата, непълноценното хранене и влошеното състояние на околната среда са все фактори, които могат да увеличат риска от недостиг на ключови минерали и витамини като цинк, магнезий и витамин Б6.

  OstroVit MgZB е създаден именно, за да ви помогне да се справите с този недостиг. Той оптимизира анаболните хормонални нива, подобрява възстановяването след тренировка и в допълнение се грижи за вашият спокоен и пълноценен сън.

  Стимулиране на естествения тестостерон
  Повишаване на издръжливостта и намаляване на умората
  Повишаване на либидото, потентността и плодовитостта
  Оптимални нива на енергията и метаболизма на въглехидратите и мазнините
  Подкрепа за нормалното функциониране на нервната и имунната система и оптимизиране на когнитивните и физиологичните функции
  Поддържа здравето на зрението, костите, косата, ноктите, кожата и зъбите
  Необходим за нормалното клетъчно делене, синтеза на ДНК, формирането на червени кръвни телца и защитата на клетките от оксидативния стрес.

  Начин на приемане:
  За възрастни, приемайте по 2 капсули на ден 30 минути преди сън.

  За жени и младежи, препоръчителната дневна доза е 1 капсула 30 минути преди лягане. Винаги вземайте на гладен стомах и избягвайте приема на OstroVit MgZB в комбинация с или в рамките на 2 часа след консумирането на храни или суплементи с високо съдържание на калций.