Навигация
Кошница

OstroVit Methyl B-Complex 30 капсули 30 Дози

OstroVit Methyl B-Complex 30 капсули 30 Дози
-15 % Очаква доставка
OstroVit Methyl B-Complex е висококачествена хранителна добавка, която съдържа комплекс от най-добре усвоимите форми на витамините от група В, в допълнение с витамини С и Е.

Витамините от група B биват:

Тиамин (витамин В1) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и помага за правилното функциониране на нервната система. Той помага за поддържането на правилни психологически функции, както и за правилното функциониране на сърцето.

Рибофлавин (витамин В2) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за доброто функциониране на нервната система. Освен това този витамин спомага да се поддържа здравословното състояние на лигавицата и на червените кръвни клетки. Освен това допринася за поддържането на здрава кожа и спомага за намаляване на умората.

Ниацин (витамин В3) - подобно на витамин В1, допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, а също така помага и за поддържането на правилни психологически функции. Подобно на рибофлавина - ниацинът помага да се поддържа здрава кожа и допринася за намаляване на умората.

Холин (в случая под формата на битартрат) е органично химично съединение, известно още като витамин В4, използвано главно заради когнитивно стимулиращите си свойства. Директно се трансформира в ацетилхолин, един от най-важните невротрансмитери. Освен това се използва и като здравна мярка за черния дроб.

Пантотенова киселина (витамин В5) - Пантотеновата киселина допринася за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм, както и за правилния синтез и метаболизъм на някои важни хормона, витамин D и някои невротрансмитери. В допълнение, той допринася за намаляване на умората и действа положително върху умстените функции.

Витамин В6 - под формата на р-5-р (пиридоксал 5-фосфат) е най-добрата форма на витамин В6, достъпна за нашето тяло. Той изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.

Биотин (витамин В7) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите. Биотинът се грижи за състочнието на кожата и косата и лигавицата.

Инозитол (мио-инозитол) е органично химично съединение от захарната група, цикличен шест-въглероден полихидроксилов алкохол, съдържащ шест хидроксилни групи. Понякога се нарича "витамин В8", но не е витамин, тъй като може да се синтезира от организма. Всички изомери имат сладникав вкус.

Фолиева киселина (витамин В9) - допринася за растежа на майчините тъкани по време на бременност (включително в ранния й стадий). Участва в процеса на клетъчно делене, помага за производството на кръв и за поддържане на здравословния метаболизъм на хомоцистеина.

PABA p-аминобензоена киселина - органично химично съединение от групата на аминокиселините. Посочва се като витамин В10. Основната задача на PABA е да подпомага образуването на фолиева киселина и да подпомага протеиновия метаболизъм.

Витамин В12 (метилкобаламин) - допринася за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.


Витамин С - помага в производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите. Освен това допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и функционирането на нервната и имунната системи.

Витамин Е е мощен антиоксидант, който помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес и от увреждане, причинени от свободните радикали.


Ползите от OstroVit Methyl B-Complex биват:

• Подържа функциите на черния дроб;
• Подобрява регенерацията на клетките;
• Поддържа защитните функции на организма;
• Укрепва имунитета;
• Подобрява кръвообръщението;
• Регулира метаболизма на глюкозата и инсулина;
• Подобрява тонуса;

Начин на прием: приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане с храна от OstroVit Methyl B-Complex.

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата