Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС Мелатонин 5 мг с удължено освобождаване за здравословен сън 60 таблетки

Донеси си здравословен сън от природата с Мелатонин 5 мг от Webber Naturals! Вземи сега изгодно тук!

Здравият сън е изключително важен за нормалното функциониране на организма. Мелатонинът е хормон, който се секретира от епифизната жлеза в мозъка.

Негова основна функция е регулирането на останалите хормони в тялото и поддръжката на циркадианния му ритъм. Това е вътрешната 24-часова система за поддържане на времето, която влияе върху начина, по който и времето, по което заспиваме и се събуждаме.

Нивото на мелатонин е ниско през деня, но се повишава нощно време, по време на съня. Количеството мелатонин изработено през нощта варира от човек до човек и зависи от възрастта.

Мелатонинът 5 мг от Webber Naturals има удължено освобождаване и помага на организма за поддържането на добър, здравословен сън и съкращава времето на заспиване. Това е възможно благодарение на формулата му на действие за по-дълго време.

Изследвания сочат, че приема на хранителната добавка мелатонин, час пред лягане, води до възстановяване на вътрешния часовник. Това от своя страна позволява нормализирането на съня и възвръщането на спокойния му ритъм.

В допълнение, мелатонинът използва естествените хормони на човешкото тяло, за да поддържа REM съня, за разлика от фармацевтичните сънотворни хапчета, който разрушават този критичен стадий в съня.

Характеристики:

  • Допринася за регулацията на циркадийния ритъм и подпомага естественото редуване на сън и будуване.
  • Съкращава времето за заспиване.
  • Съдейства за подобряване качеството и трайността на съня.
  • Допринася за намаляване на нощните събуждания.

Мелатонинът има доказано благотворно действие при работа на смени, пътувания на дълги разстояния със смяна на часови зони, високи нива на хроничен стрес, събития с негативен емоционален ефект и други провокиращи безсъние фактори.  

Състав (в 1 таблетка):

Мелатонин 5 мг

Двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза,

Въглехидратна гума, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен,  дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки или ГМО.

Препоръчителна дозировка:

Само за възрастни. По 1 до 2 таблетки вечер преди лягане.

Опаковка: 60 таблетки

Забележка: Съхранявай на сухо място, недостъпно за деца. Употребата с алкохол и седативни медикаменти не е препоръчителна.

Не използвайте при бременност и кърмене.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Потребителите търсят още: вебер натуралс, уебър натуралс, уебър нейчърълс, вебер нейчърълс, уебър нейчъралс, вебер нейчъралс.