Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС Мелатонин 3 мг с бърза абсорбция за здравословен сън 90 таблетки

Донеси си здравословен сън от природата с Мелатонин 3 мг от Webber Naturals! Вземи сега изгодно тук!

Здравият сън е изключително важен за нормалното функциониране на организма. Мелатонинът е хормон, който се секретира от епифизната жлеза в мозъка.

Негова основна функция е регулирането на останалите хормони в тялото и поддръжката на циркаданния му ритъм. Това е вътрешната 24-часова система за поддържане на времето, която влияе върху начина, по който и времето, по което заспиваме и се събуждаме.

Хормонът е отговорен за възстановяването на естествения цикъл на будно време и време за почивка. Така той осигурява по-добър и здравословен сън. Той подобрява качеството на съня и съкращава времето за заспиване. Мелатонинът не води до привикване.

Хормонът помага за възстановяване на естествения ритъм, който е нарушен заради пътуване, стрес и преработване.

Нивото на мелатонин е ниско през деня, но се повишава нощно време, по време на съня. Количеството мелатонин изработено през нощта варира от човек до човек и зависи от възрастта.

Мелатонинът 3 мг от Webber Naturals има бърза абсорбция. Той се предлага под формата на сублингвални таблетки, които се абсорбират под езика, за да навлязат бързо в кръвта.

Изследвания сочат, че приема на хранителната добавка мелатонин, час пред лягане, води до възстановяване на вътрешния часовник. Това от своя страна позволява до нормализирането на съня и възвръщането на спокойния ритъм в него.

В допълнение, мелатонинът използва естествените хормони на човешкото тяло, за да поддържа REM съня, за разлика от фармацевтичните сънотворни хапчета, който разрушават този критичен стадий в съня.

Характеристики:

  • Допринася за регулацията на циркадийния ритъм и подпомага естественото редуване на сън и будуване.
  • Съкращава времето за заспиване.
  • Съдейства за подобряване качеството и трайността на съня.
  • Допринася за намаляване на нощните събуждания.

Мелатонинът има доказано благотворно действие при работа на смени, пътувания на дълги разстояния със смяна на часови зони, високи нива на хроничен стрес, събития с негативен емоционален ефект и други провокиращи безсъние фактори.  

Състав (в 1 таблетка):

Мелатонин 3 мг

Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, ментов аромат, кроскармелоза натрий, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, нишесте, пшеница,

глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Подходящо за вегани и/или вегетарианци.

Препоръчителна дозировка:

Само за възрастни. По 1 до 3 таблетки вечер преди лягане.

Опаковка: 90 таблетки

 

Забележка: Съхранявай на сухо място, недостъпно за деца. Употребата с алкохол и седативни медикаменти не е препоръчителна.

Не използвайте при бременност и кърмене.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза. 

Потребителите търсят още: вебер натуралс, уебър натуралс, уебър нейчърълс, вебер нейчърълс, уебър нейчъралс, вебер нейчъралс.