Навигация
Кошница

Vitabay Комплект заздравител за нокти дуо с калций и биотин 2 х 2 мл

Vitabay Комплект заздравител за нокти дуо с калций и биотин 2 х 2 мл
-15 %

Vitabay ® MED Nagelhärter Duo-Set 2 x 2 ml - mit Calcium und Biotin

Vitabay ® MED Комплект заздравител за нокти дуо 2 х 2 ml

Козметичен продукт, 2х2 ml

 

Заздравява чупливите и тънки нокти.

 

Комплектът заздравител за нокти на Vitabay® е идеалното решение за увредените и чупливи нокти. Благодарение на комбинацията от калций и биотин, които се съдържат в продукта, ноктите ще възвърнат здравината и еластичността си.

 

Комплектът включва два заздравителя за нокти, които отговарят на различни нужди. От една страна биотин заздравител е подходящ за меки и чупливи нокти. От друга страна, калциевият заздравител за нокти с активна съставка калциев пантотенат може да се прилага при за тънки и меки нокти.

 

Калциев заздравител за нокти

 

Калцият е един от най-важните минерали не само за здрави кости и зъби, но е важен и за нашите нокти. Без него те ще се чупят много по-лесно и няма да имат добър външен вид.

Калциевият заздравител за нокти с активна съставка калиев пантотенат помага на тънките и меки нокти да станат по-еластични. Калциевият втвърдител за нокти предпазва върха на нокътя от начупване и прави ноктите по-здрави.

 

Биотин заздравител за чупливи нокти

 

Биотин е водорaзатворим витамин В или известен още като коензим R. Той е кофактор в метаболизма на мастни киселини, протеини и участва в регулацията на въглехидратния метаболизъм. Липсата му в организма води до състояния като анемия, забавен растеж, влошено състояние на косата, суха кожа. Биотинът подобрява състояния като екзема, акне и заздравява ноктите. Ежедневният прием на биотин укрепва клетките, което цялостно подобрява външния вид.

 

Характеристика на продукта:

 

  • Дуо комплект заздравител за нокти;
  • Калциев заздравител за нокти с патеонтенат;
  • Заздравител за нокти с биотин;
  • За тънки, меки нокти;
  • Укрепва и подобрява структурата на ноктите;
  • За повече еластичност;

Състав: Вода, Пропилен гликол , PVP, Полисорбат 20 , Биотин , Калциев пентотенат , Урея, Пантенол , Каприлов гликол, Феноксиетанол, Динатриев фосфат, Парфюм , Ксантанова гума, Етилендиаминтетраоцетна киселина (EDTA), Лимонена киселина,  CI 42090, Натриев сулфат, Натриев хлорид, Хексил цинамалдехид. Съставки във втвърдителя за нокти: Вода, Пропилен гликол , PVP , Полисорбат 20 , Калциев пантотенат, Пантенол, Биотин, Урея, Каприлил гликол, Феноксиетанол, Парфюм, Ксантанова гума, Динатриева (EDTA) , Динатриев фосфат, Лимонена киселина, CI 16185 , Натриев сулфат, Хексил цинамалдехид.

Приложение: Комплектът заздравител за нокти Vitabay е идеалното решение за увредени нокти! Те са идеалният дует за здрави и еластични нокти, които също впечатляват със своята здравина и еластичност. Комплектът включва два заздравителя за нокти, които отговарят на различни нужди. От една страна, биотин + втвърдител за нокти за чупливи и меки нокти. От друга страна, калциевият втвърдител за нокти с активната съставка калциев пантотенат за тънки и меки нокти.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите.

Начин на употреба: Нанасяйте втвърдителя за нокти върху ноктите веднъж дневно, както е необходимо, и оставете да подейства. Преди първата употреба завъртете дъното на писалката, докато продуктът се вижда върху апликатора на четката.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия

 

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.07.2024 г. или до изчерпване на количествата