Навигация
Кошница

Vitabay Kолоидно желязо 50 PPM 500 мл

Vitabay Kолоидно желязо 50 PPM 500 мл
Vitabay Kолоидно желязо 50 PPM 500 мл
  51,16 лв.
  Купи

  Vitabay ® MED kolloidales Eisen 50 PPM

  Vitabay ® MED колоидно желязо 50 РРМ

  Хранителна добавка, 500 ml

   

  Подобрява когнитивната дейност и функцията на имунната система.

   

  Колоидното желязо на Vitabay® е хранителна добавка, която се произвежда чрез процес на електролиза. Разтворът е силно концентриран (50 РРМ) и има ниво на чистота 99,99%. Продуктът е в съотношение 96% йонен разтвор и 4% колоиден. Колкото по-малки са железните частици, толкова по-лесно се усвояват от тялото.

   

  Желязото е от съществено значение за човешкия организъм. Това е микроелементът, който се среща най-често в човешкото тяло и следователно е отговорен за множество процеси в него. Желязото е компонент на хемоглобина и участва в насищането на кръвта с кислород.

   

  Ползи за здравето от колоидно желязо:

   

  • Подобрява когнитивната дейност – нормалният приток на кръв в мозъка, който желязото осигурява, стимулира когнитивните функции и подобрява образуването на нови неврални връзки, известно като синапси. Така се предотвратяват различни когнитивни разстойства като деменция и болест на Алцхаймер.

   

  • Увеличава мускулната сила – балансираните нива на желязо помагат за осигуряването на достатъчно кислород, необходим за мускулните съкращения. Липсата на желязо, обратно, причинява загуба на мускулен тонус и еластичност на мускулните влакна.

   

  • Механизъм на имунна защита – желязото е ключов елемент, който белите кръвни клетки използват при редица процеси за унищожаване на вредните микроорганизми, които от своя страна използват желязо за размножаването си. Организмът използва механизъм на ограничаване циркулацията на свободното желязо в кръвта и така го скрива от патогенните клетки, което пречи на размножаването им.

   

  Характеристика на продукта:

   

  • Чисто желязо 99,99%;
  • Без допълнителни добавки - не съдържа протеини и соли;
  • Концентрация от 50 РРМ (50 mg на литър);
  • Оптимално съотношение на положително заредени йони;
  • Произведено с дестилирана вода тип 1, пречистена до 0,1-0,4 микросименса;
  • Оптимално разпределение на частиците;
  • Стъклена бутилка без фталат;

  Съставки: Чисто колоидното желязо 99,99% чистота, силно концентрирано при 50 PPM (50 mg на литър). Разтворът е 96% йонен и 4% колоиден.

  Не съдържа: протеини, соли.

  Приложение: Желязото допринася за поддържане на нормална когнитивна функция и  функционирането на имунната  система. Играе  роля в деленето на клетките и транспортирането на кислород до тях. Желязото допринася за нормалното развитие на когнитивните способности на децата.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. За външна и вътрешна употреба. Да се избягва контакт с очите.

  Начин на употреба: За вътрешна и външна употреба. Продуктът може да се използва по различни начини. Използвайте го, за да почистите лицето си, например. Желязото (йонно), разтворено във вода, е по-малко от колоидно желязо, така че е по-ефективно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия