Навигация
Кошница

Vitabay McVital Комплекс с червена боровинка, нар, коприва и витамин С 60 капсули

Vitabay McVital Комплекс с червена боровинка, нар, коприва и витамин С 60 капсули
Vitabay McVital Комплекс с червена боровинка, нар, коприва и витамин С 60 капсули
  31,00 лв.
  Купи

  McVital ® HarnWeg Komplex - mit Cranberry, Granatapfel, Brennessel & Vitamin C

  McVital ® Комплекс за пикочните пътища - с червена боровинка, нар, коприва и витамин С

  Хранителна добавка, 60 капсули

   

  Подобрява функцията на простатата, поддържа здрави пикочните пътища.

   

  Продуктът на McVital® е революционна формула, в състава на която влизат три мощни растителни екстракта - от нар, червена боровинка и коприва, в комбинация с витамин С за по-ефективна синергия на веществата. Поддържа здравето на пикочните пътища и уринарния тракт, като ги предпазва от развитието на инфекции, подобрява функцията на простатата.

   

  Действие на основните съставки:

   

  Червената боровинка е вечнозелен малък храст. В състава на плодовете на растението участват много витамини, микроелементи и минерали. Поради голямото съдържание на витамин А, боровинката е и мощен антиоксидант. Притежава силни противовъзпалителни свойства. Екстрактът от червена боровинка повлиява добре пикочните пътища поради пикочогонното и противовъзпалителното си действие, предпазва от образуване на камъни. Танините, съдържащи се в растението, предпазват от бактерии, като възпрепятстват адхезията и задържането им по лигавицата на пикочния мехур и уретрата и по този начин ги предпазват от образуването на възпалителни процеси.

   

  Копривата е многогодишно, цъфтящо тревисто растение с пълзящо коренище. Богата е на витамини С, А, В, К, както и вещества като желязо, калций, калий, магнезий, каротин, ацетилхолин, хистамин. Копривата е отлично средство за лечение на възпалителни заболявания на бъбреците и пикочните пътища. Използва се успешно за лечение на симптоми, свързани с доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза.

   

  Нарът е малко дърво с големи червени плодове. В кората на плода се съдържат важни биоактивни съединения като феноли, флавоноиди, минерали – азот, калий, калций, магнезий, натрий, фосфор и витамин С. Има високо съдържание на антиоксиданти и се счита за суперхрана. Нарът има висока ефективност при лечението на множество заболявания и ползите от употребата му се огромни. Клинични изследвания показват, че редовната му употреба може да предотврати развитието на ракови заболявания, особено тези, които засягат простатата.

   

  Свойства на хранителната добавка:

   

  • висока бионаличност;
  • отлично качество на използваните суровини;
  • силно концентриран продукт;
  • доказано подобрява здравето на пикочните пътища, като стопира развитието на бактериални инфекции и поддържа нормалната функция на простатата.

  Висококачествена комбинация от естествени екстракти. Продуктът е 100% натурален, не съдържа оцветители, ароматизатори или консерванти. Не съдържа и добавена захар.


  Съставки:В 2 капс.:Дн. доза (2 капс.):NRV%

  Червена боровинка

  280 mg

  280 mg

  **

  Нар

  250 mg

  250 mg

  **

  Коприва

  150 mg

  150 mg

  **

  Витамин C

  80 mg

  80 mg

  100%  Червена боровинка (34%), нар (22%), обвивка на капсулите от желатин (говежди), коприва (13%), оризово брашно, L-аскорбинова киселина (витамин С) (7%).

  Приложение: Подобрява функцията на простатата, поддържа здрави пикочните пътища.

  Забележка: Посоченият препоръчителен дневен прием не трябва да се превишава. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираното и разнообразно хранене. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.

  Препоръчителен доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно с достатъчно течност.

  Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от директна слънчева светлина, на недостъпно за деца място!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Vitabay, Avenue Ceramique 223 , 6221 KX Maastricht, Нидерландия