Навигация
Кошница

MAVALA мава-стронг проникващ заздравител за нокти 10 мл

MAVALA мава-стронг проникващ заздравител за нокти 10 мл
MAVALA мава-стронг проникващ заздравител за нокти 10 мл
  33,45 лв.
  Купи

  MAVALA MAVA-STRONG

  Подсилваща и защитна база за нокти

  Описание

  Ноктите са подложени на постоянни дехидратиращи външни фактори като вода, детергенти, сърфактанти, неподходящи лакочистители и други, които водят до загуба на блясък, меки нокти и бързо начупване. За да противодейства на тези фактори и благодарение на технологичния опит, MAVA-STRONG съчетава две действия в синергия:.

  Подсилване на ноктите

  Благодарение на комплекса си от капсулирани активни съставки (етерично масло от чаено дърво, витамин Е, хидролизиран кератин и аргинин), MAVA-STRONG Подсилваща база реструктурира и подобрява качеството на нокътната повърхност, намалявайки нацепването й и увреждащата дехидратация, които са неизбежни в ежедневието. Нанасяйки базата, микрочастиците на активните съставки се разтварят и въздействат върху нокътната плочка.

  Защита на ноктите

  Този безцветен блестящ лак съдържа кристални капки смола, добивани от мастиково дърво (виреещо на остров Хиос в Гърция), които заздравяват структурата на нокътя, като стимулират синтеза на кератин, правейки ноктите по-твърди и по-плътни.

  Начин на употреба

  Почистете лака и мазните следи.

  Разклатете бутилката преди употреба, за да се разтворят и смесят микрочастиците в продукта. Нанасяйте MAVA-STRONG върху чисти нокти, два пъти в седмицата върху цялата повърхност на нокътя. След това нанасяйте на по-големи интервали, за да поддържате желаната твърдост на ноктите. Базата може да се използва самостоятелно или преди обичайния маникюр (лак и топ лак). Отстранете с лакочистител, за предпочитане без ацетон, тъй като е по-нежен към ноктите.

  При какви проблеми с ноктите?

  Деликатни, чупливи, сухи нокти.

  Основни характеристики

  • Хидратира ноктите и възстановява тяхната гъвкавост и здравина. Подсилва и защитава.
  • Предпазва ноктите от делене, чупене и пожълтяване.
  • Подобрява прилепването на лака към нокътя и прави маникюра по-дълготраен.

  Опаковка

  Стъклена бутилка 10мл, с капачка и четчица, в картонена опаковка.

  Производител: Mavala SA - Switzerland