Навигация
Кошница

MAVALA разтвор за премахване на кожички 10 мл

MAVALA разтвор за премахване на кожички 10 мл
MAVALA разтвор за премахване на кожички 10 мл
  20,95 лв.
  Купи

  MAVALA Cuticle Remover

  Нежно отстранява израстнали кожички.

  При какъв проблем с ноктите?

  Израстнали кожички.

  Основни характеристики

  • За изчистен и добре поддържан контур.
  • Продукт, подходящ за жени и мъже.
  • С подарък малък дървен стик за маникюр.

  Описание

  Кожичките, особено тези, които обграждат матрицата на нокътя, защитават ноктите от външни агресори. Поради това трябва да полагаме грижи за тях и по-специално да не позволяваме да израстват върху нокътната плочка едновременно с нокътя.

  В противен случай кожичките се отделят, разраняват се и стават неприятни на външен вид, поради което започваме да ги издърпваме, което крие риск от инфекции.

  Тиксотропната формула на РАЗТВОРА ЗА КОЖИЧКИ омекотява кожичките по контура на нокътя с едно действие. Това позволява да се навият нежно назад и да се премахнат мъртвите кожички.

  Основна съставка

  • Алкален агент, поради което продуктът е с високо pH.

  Важно: Поради високото ниво на pH, избягвайте контакт с очите (може да предизвика слепота). Дръжте далеч от деца. Не нанасяйте върху възпалени или раздразнени кожички или върху разранена кожа.

  Начин на употреба

  Веднъж седмично нанесете обилно върху нокътя и контура, след като сте премахнали лака, изпилили сте ноктите и дори след употреба на ИЗСВЕТЛЯВАЩА ЕКСФОЛИРАЩА МАСКА ЗА НОКТИ. Оставете да подейства около минута. След това нежно навийте кожичките назад със стик за маникюр, който предварително сте увили в памук, за да „улови“ всички мъртви клетки. Измийте пръстите със сапун, изплакнете и подсушете внимателно ръцете.

  Опаковка

  Стъклена бутилка 10 мл, с капачка и четчица; в кутийка.

  Производител: Mavala SA - Switzerland