Навигация
Кошница

Mastiha Възстановяващ и успокояващ гел за суха и раздразнена кожа 30 мл

Mastiha Възстановяващ и успокояващ гел за суха и раздразнена кожа 30 мл
Mastiha Възстановяващ и успокояващ гел за суха и раздразнена кожа 30 мл
  23,94 лв.
  Купи

  Mastiha Възстановяващ и успокояващ гел с Мастиха

  Козметичен продукт, 30 ml

   

  Овлажнява сухата и успокоява раздразнената кожа

   

  Mastiha Anaplastic & Soothing Gel представлява революционен продукт с иновативен натурален състав, който предоставя комплексна грижа за кожата. Гелът съдържа смола от мастиха от остров Хиос, която е ключовата съставка, отговаряща за изключителните му характеристики.

   

  Мастиховата смола е известна със своите регенериращи и подмладяващи свойства за кожата. Извлича се от мастикови дървета, които са характерни за Средиземноморския регион, и по-специално дърветата, които растат на гръцкия остров Хиос – те притежават подходящите лечебни качества. Мастиха съдържа изключително ценни биоактивни съединения като танини, смолисти вещества, етерични масла и др. Тези компоненти са известни със своите антиоксидантни и регенериращи свойства за кожата.

   

  Характеристика на гела

   

  Защитни, антиоксидантни и ревитализиращи свойства: Mastiha Anaplastic & Soothing Gel предоставя на кожата незабавна хидратация, регенерация и възстановяване. Смолата от мастиха действа като естествен щит, защитаващ кожата от вредните външни влияния като вредни въздействия и UV радиация. Този продукт подхранва кожата, възстановява я след излагане на стрес и успокоява раздразненията. Резултатът е здрава, сияйна и мека кожа.

   

  Употреба след различни процедури: Mastiha Anaplastic & Soothing Gel е изключително полезен след козметични или дерматологични процедури. Той подпомага бързото възстановяване на кожата и намалява риска от развитие на раздразнения или възпаления.

   

  Подходящ за всеки тип кожа: Mastiha Anaplastic & Soothing Gel е подходящ за всеки тип кожа, включително чувствителна кожа. Той е без силикони и парфюм, което го прави подходящ за хора с чувствителна кожа или алергии.

   

  Инструкции за употреба: За да се възползвате максимално от предимствата на продукта, нанесете гела върху кожата на лицето или тялото с кръгови движения. Изчакайте гелът да се абсорбира напълно и да образува филм на повърхността. Подходящ е за употреба 2-3 пъти на ден. Важно е да не се използва върху отворени рани или наранена кожа.

   

  Какви са очакваните ефекти от употребата на Mastiha Anaplastic & Soothing Gel

   

  • Хидратация - гелът поддържа оптималното ниво на хидратация на кожата, като задържа влагата и предотвратява изсушаването. Това прави кожата мека, гладка и по-млада на вид.

   

  • Регенерация и подмладяване - смолата от мастиха, която се съдържа в гела, има регенериращи свойства. Тя помага за възстановяване на клетките и стимулира синтеза на колаген, което прави кожата по-еластична и мека.

   

  • Защита - мастихата е известна с антиоксидантните си свойства. Това означава, че кремът може да помогне за защита на кожата от свободните радикали и вредните влияния на околната среда, като градско замърсяване и UV лъчи.

   

  • Успокояване и намаляване на раздразненията – гелът има успокояващ ефект върху кожата и може да намали раздразненията и възпаленията. Той е подходящ за чувствителна кожа и след продължително излагане на слънце.

   

  • Антибактериален ефект – мастиховата смола има антибактериални свойства, което я прави полезна за лечение на акне и други кожни възпаления, предизвикани от бактерии.

   

  Съставки: Иновативна смола Chios Mastiha*

  *смола, получена от Chios Mastiha (Pistacia lentiscus var.Chia), предлагащи защитни, антиоксидантни и ревитализиращи свойства.

  Без силикони и парфюми.

  Дерматологично тестван.

  Забележка: Само за външна употреба!

  Нанасяйте равномерно върху кожата 2-3 пъти дневно и оставяйте да се абсорбира напълно.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Mediterra S.A , Greece