Навигация
Кошница

OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder 200 гр. 90 Дози Неовкусен

OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder е висококачествена хранителна добавка, която съдържа рибен колаген, чиято структура е много подобна на човешкия колаген, благодарение на което продуктът е с висока усвоимост.

Добавката е предназначена за всеки, който иска да се погрижи за здравето на своите стави и сухожилия, както и да се радва на здрави кожа и коса. Колагенът е важен тъканен материал, отговорен за тяхната гъвкавост и устойчивост.

С течение на годините естественото ниво на колаген спада и тялото започва да старее. Най-добрият начин да се премахне проблемът с недостига на колаген е да се набавя под допълнителна форма.

Благодарение на този продукт състоянието на вашата кожа, коса, нокти, както стави и хрущяли ще бъде значително подобрено.

Недостигът на колаген, проявяващ се чрез бръчки, целулит и отпусната кожа, често води до несигурност и психически нарушения. Ако искате да противодействате на стареенето на кожата, изберете надеждно решение. Редовното използване на хранителната добавка OstroVit Marine Collagen ще Ви помогне безопасно да се погрижите за тялото си.

Рибните колагенови пептиди преминават през кутикулата и директно достигат до дермата. Той навлиза дълбоко в структурата и осигурявайки естествена армировка.

Прахообразният колаген е предназначен за тези, които имат затруднения при преглъщането на капсули и/или таблетки. За да го консумирате, трябва да го разтворите във вода.

Продуктът не съдържа излишни вещества, като консерванти, средства против слепване, ароматни вещества или оцветители.

Колагенът - е един от най-важните протеини, открити в човешкото тяло. Също така е основният строителен елемент на кожата, сухожилията, костите, ставите и роговицата на окото. Той влияе върху сцеплението, здравината и еластичността на съединителната тъкан. В допълнение притежава уникалната способност да свързва вода, благодарение на която кожата поддържа балансирана твърдост и еластичност.


Ползите от OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder биват:

• Помага за поддържане на здравината и еластичността на кожата;
• Предотвратява износването на ставния хрущял;
• Осигурява здравина на съединителната тъкан;
• Помага на кожата да се свива и изпъва при различни състояния на отслабване или напълняване;
• Предпазва от остеопороза;
• Подобрява издръжливостта и здравината на сухожилията;
• Помага в борбата с бръчките и целулита;
• Подпомага за бързото заздравяване на раните;
• Участва в изграждането на очите;
• Образува голяма част от органичната област на зъбите – дентин;
• Увеличава плътността на костите;


Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2.2 гр) от OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder, разтворена в 100-150мл вода, веднъж дневно.