Навигация
Кошница

MARIMER Isotonic / МАРИМЕР изотоник спрей за нос 100 мл

MARIMER Isotonic: при лечение и профилактика на инфекции и всекидневна хидратация на носните пътища. Поръчай тук изгодно сега!

Маример изотоник спрей за нос е предназначен за деца и възрастни и служи за всекидневна хигиена на назалните пътища, както и за спомагателно средство при лечението и профилактиката на УНГ инфекции. Може да се използва за хидратация на суха носна лигавица.

Впръскването се осъществява чрез микродифузия (под формата на фина мъгла), което осигурява максимална контактна повърхност и бърз ефект.

 

Характеристики:

  • За ежедневна хигиена на назалните пътища
  • Допълнение в лечението и за профилактика на УНГ инфекции
  • Хидратация при суха носна лигавица

 

Състав: 

Съдържа стерилен, изотоничен 0,9 % разтвор на 100% морска вода, взета от залива на Сен Мало, известен с фермите за стриди, богата на есенциални микроелементи: сяра, мед, селен, магнезий, манган. Природен продукт без консерванти. Клинично тестван.

 

Начин на употреба:

Впръскайте веднъж или два пъти Marimer isotonic в ноздра, до три пъти дневно при необходимост. Може да се употребява ежедневно за продължителен период от време.

 

Опаковка: 100 мл

 

Специални указания: Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Опаковка под налягане, не пробивайте и не горете. Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температура по-висока от 50°С. Преди употреба прочетете листовката.