Навигация
Кошница

MARIMER Hypertonic / МАРИМЕР хипертоник спрей за нос 100 мл

MARIMER Hypertonic: натурална помощ при запушен нос с богата на минерали морска вода. Поръчай тук изгодно сега!

Маример хипертоник спрей се използва при различни случаи на запушен нос, включително поради простуда, алергия или постоперативно. Подходящ е както за деца, така и за възрастни.

Хипертоничният спрей бързо и по естествен начин отбъбва носната лигавица и облекчава респираторната функция на горните дихателни пътища. 

Впръскването се осъществява чрез микродифузия (под формата на фина мъгла), което осигурява максимална контактна повърхност и бърз ефект.

 

Характеристики:

  • Натурален деконгестант
  • Бързо отпушва носа
  • Спомагателно лечение при УНГ инфекции

 

Състав: 

Съдържа стерилен, хипертоничен 2,2 % разтвор на 100% морска вода, взета от залива на Сен Мало, известен с фермите за стриди, богата на есенциални микроелементи: сяра, мед, селен, магнезий, манган. Природен продукт без консерванти.

 

Начин на употреба:

Впръсквайте Marimer hypertonic по 1 до 2 пъти в ноздра, 1 до 2 пъти дневно при необходимост. Може да се употребява ежедневно.

 

Опаковка: 100 мл

 

Специални указания: Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Опаковка под налягане, не пробивайте и не горете. Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температура по-висока от 50°С. Преди употреба прочетете листовката.