Навигация
Кошница

MARIMER Baby Isotonic / МАРИМЕР Бебе изотоник спрей за нос 100 мл

MARIMER Baby Isotonic: всекидневна хигиена за носните пътища и помощ при инфекции на супер цена от Моето здраве!

Маример Бебе изотоник спрей за нос може да се използва и при новородени. Спреят е със специален накрайник, благодарение на който може да се използва без риск и при бебета.

Изотоничният спрей Маример може да се използва както за всекидневна хигиена на носните пътища, така и за като спомагателно средство при лечението и профилактиката на УНГ инфекции. Подходящо средство за хидратация на суха носна лигавица.

 

Характеристики:

  • За ежедневна хигиена на назалните пътища
  • Допълнение в лечението и за профилактика на УНГ инфекции
  • Хидратация при суха носна лигавица
  • Микроелементите подпомагат имунната система на бебетата

 

Състав: 

Съдържа стерилен изотоничен 0,9 % разтвор на 100% морска вода, взета от залива на Сен Мало, известен с фермите за стриди, богата на есенциални микроелементи: сяра, мед, селен, магнезий, манган. Природен продукт без консерванти.

 

Начин на употреба:

  1. Поставете бебето по гръб, наклонете главата му на една страна, внимателно вкарайте накрайника на Marimer baby isotonic в ноздрата и натиснете.
  2. Изправете тялото и главата.
  3. При кърмачета избършете излишния разтвор, малките деца могат да издухат носа си.

 

Опаковка: 100 мл

 

Специални указания: Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Опаковка под налягане, не пробивайте и не горете. Пазете от пряка слънчева светлина и  не излагайте на температура по-висока от 50°С. Преди употреба прочетете листовката.