Навигация
Кошница

MARIMER Baby Hypertonic / МАРИМЕР Бебе хипертоник спрей за нос 100 мл

MARIMER Baby Hypertonic: помощно средство с морска вода при запушен нос, подходящ за новородени. Поръчай тук на супер цена!

Маример Бебе хипертоник спрей за нос се използва при запушен нос, включително поради алергия. Подходящ е и за употреба постоперативно. Може да се използва и при новородени, специалният накрайник осигурява употреба без риск.

Хипертоничният спрей бързо и по естествен начин отбъбва носната лигавица и облекчава респираторната функция на горните дихателни пътища. 

Впръскването се осъществява чрез микродифузия (под формата на фина мъгла), което осигурява максимална контактна повърхност и бърз ефект.

 

Характеристики:

  • Натурален деконгестант
  • Облекчава бързо запушения нос
  • Допълнително лечение при УНГ инфекции
  • Подходящ и за новородени

 

Състав

Съдържа стерилен, хипертоничен 2,2 % разтвор на 100% морска вода, взета от залива на Сен Мало, известен с фермите за стриди, богата на есенциални микроелементи: сяра, мед, селен, магнезий, манган. Природен продукт без консерванти.

 

Начин на употреба:

  1. Поставете бебето по гръб, наклонете главата му на една страна, внимателно вкарайте накрайника на Marimer baby hypertonic в ноздрата и натиснете.
  2. Изправете тялото и главата.
  3. При кърмачета избършете излишния разтвор, малките деца могат да издухат носа си.

 

Опаковка: 100 мл

 

Специални указания:

Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Опаковка под налягане, не пробивайте и не горете. Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температура по-висока от 50°С. Преди употреба прочетете листовката.