Навигация
Кошница

MANIPUR / МАНИПУР почистващ гел за ръце 70 мл

MANIPUR / МАНИПУР e гел за ръце, който мигновено почиства и дезинфекцира вашата кожа навсякъде и по всяко време, без да се нуждаете от вода, сапун или кърпа. Продуктът е дерматологично тестван и изпитан за съдържание на никел, като добавеният глицерин го прави щадящ дори към чувствителната кожа. С негова помощ ще имате чисти и защитени ръце само за 30 секунди.

Със 71% съдържание на етилов алкохол, този дезинфектант напълно покрива и надхвърля изискванията на СЗО и Националния център по заразни и паразитни болести за профилактика на коронавирусна инфекция, грип и всички други болести от вирусен или бактериален произход. Натуралното масло от листа на чаено дърво му гарантират допълнително антимикотично, противовирусно и бактерицидно действие, а естествените аромати цитрал, лимонен, гераниол, цитронелол, кумарин и метил евгенол му осигуряват траен и нежен цитрусово-флорален аромат.

 

Състав:

71% денатуриран алкохол, 26,15% вода, 1,5% глицерин, карбомер, триетаноламин, парфюм, масло от листа на чаено дърво (Melaleuca alternifolia), хексил цинамал, цитрал, лимонен, бензил бензоат, гераниол, цитронелол, кумарин, линалол, цинамилов алкохол, и метил евгенол.

 

Начин на употреба:

Капнете няколко капки от MANIPUR / МАНИПУР почистващ гел за ръце на дланта си и втрийте за няколко секунди. Изчакайте да изсъхне. Повтаряйте процедурата няколко пъти дневно при необходимост. Продуктът се използва без вода.

 

Опаковка: 70 мл

 

Предупреждения: Съхранявайте продукта на стайна температура далеч от светлина, огън и източници на топлина. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. Не прилагайте върху наранена кожа. Козметичен продукт. Само за външна употреба. Не поглъщайте. Пазете на място, недостъпно за деца.

 

Производител: Pharmalife Research S.r.l., Via Casa Paradiso 2/A, 23846 Garbagnate Monastero (LC) Italy

Дистрибутор: „Натурфарма България” ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: 02/9633359 info@naturpharmabg.com

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата