Навигация
Кошница

OstroVit Magnesium Shot / with Potassium + B6 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с грозде

OstroVit Magnesium Shot / with Potassium + B6 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с грозде
-30 %
OstroVit Magnesium Shot / with Potassium + B6 80 мл 1 Доза Лимон и лайм с грозде
  1,93 лв.
  2,75 лв.
  Купи
  Черен Петък:
  * Отстъпките важат само към физически лица - крайни клиенти и са валидни при поръчка на до 10 продукта от един и същи вид.
  Magnesium Potassium + B6 Shot е течна хранителна добавка. Негазирана напитка, съдържаща магнезий (375 mg / 80 ml), с добавка на калий и витамин В6. Magnesium Potassium + B6 Shot е хранителна добавка, предназначена за хора, които имат повишена нужда от магнезий, калий и витамин В6. Допълнение, предназначено за възрастни, които са физически активни, особено спортисти. Продуктът се препоръчва по време на увеличени усилия.

        Помага за намаляване на умората и умората
        Помага за поддържане на електролитния баланс
        Помага за поддържане на правилния енергиен метаболизъм
        Помага за правилното функциониране на нервната система
        Помага за поддържането на здрави кости и зъби
        Помага за поддържане на правилния метаболизъм на протеини и гликоген
        Помага за поддържането на правилните психологически функции.
        Поддръжка на нервната система
        Регулиране на управлението на водите на организма
        Регулиране на физиологичното налягане

  Магнезият, съдържащ се в препарата, помага за правилното функциониране на мускулите и поддържането на електролитен баланс и помага за поддържането на здрави кости и зъби. Магнезият и витамин В6 допринасят за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и помагат за правилното функциониране на нервната система. В допълнение, тези съставки допринасят за намаляване на умората и умората и спомагат за поддържането на нормални психологически функции.

  Калият е ключов минерал за живота. Незаменим за правилното функциониране на сърцето и бъбреците. Може да се намери в почти всички хранителни продукти. Високата му доза се намира в зелени листни зеленчуци, плодове, бобови растения и риба. Диета, богата на калий, регулира механизмите, които влияят на правилното функциониране на организма. Благоприятно се отразява на работата на сърдечно-съдовата система, кръвоносните съдове, също допринася за стабилизирането на кръвното налягане. Калият е електролит, който ефективно балансира диета, богата на натрий. Той засяга мускулната работа, енергийните нива и психичното здраве.

  Витамин В6 помага за правилния синтез на цистеин и за поддържане на правилния метаболизъм на хомоцистеина. Витамин В6 допринася за поддържането на нормален метаболизъм на протеините и гликогена и спомага за регулирането на хормоналната активност.

  Начин на употреба : Консумирайте 1 бутилка (80 ml) дневно. Не консумирайте повече от 1 шот на ден. Разклатете преди употреба. Консумирайте в рамките на 24 часа след отварянето.

  Срок на промоцията

  BLACK FRIDAY
  Атрактивни предложениядо 27.11.2022 г. или до изчерпване на количествата