Навигация
Кошница

OstroVit Magnesium Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш

OstroVit Magnesium Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш
Очаква доставка
OstroVit Magnesium Liquid 500 мл 20 Дози Тропически плодов пунш
  22,95 лв.
  OstroVit Magnesium Liquid е новоразработена течна хранителна добавка, съдържаща магнезии и витамин C.

  Магнезият е един от най-разпространените минерали в клетките ни. Той допринася за емоционалното и психическото ни здраве, като може да помогне на хора с начални стадии на депресия. Магнезият ускорява меболизма, регулира кръвното налягане и има благоприятно влияние върху щитовидната жлеза.

  Магнезият допринася за намаляването на умората, отпуска мускулатурата, като влияе благоприятно върху нервната система. Подобрява качеството на съня и предотвратява мускулните схващания. Подпомага за правилното функциониране на мускулите и за поддържане на електролитния баланс, както помага и за поддържането на здрави кости и зъби.

  Витамин C е мощен антиоксидант, който редуцира лошия холестерол и намалява риска от атеросклероза. Освен това стимулира синтеза на колаген и ускорява възстановителните процеси в тялото.

  Витамин C е жизненоважен за тялото ни, защото подпомага функциите на нервната система , намалява чувството на умора и подсилва имунната система. С мощните си антиоксидантни свойства се бори със свободните радикали и забавя процесите на стареене на клетките в организма.

  Предимства на OstroVit Magnesium Liquid биват:

  • Подобрява качеството на съня;
  • Подобрява тонуса;
  • Успокоява мускулните болки;
  • Подобрява възстановяването;
  • Регулира кръвното налягане;
  • Намлява нивата на стрес;
  • Ускорява метаболизма;
  • Редуцира лошия холестерол;

  OstroVit Magnesium Liquid е бързо и лесно усвоим, заради течната си формула. Подобрява спортните резултати и е подходяш, както за атлети при тежки тренировки, така и за хора със забързано и натоварено ежедневие.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 25мл) преди времето за сън и при нужда след тренировка.