Навигация
Кошница

OstroVit Maca 500 mg 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Maca 500 mg 90 Таблетки 90 Дози
OstroVit Maca 500 mg 90 Таблетки 90 Дози
  14,95 лв.
  Купи
  Ако се нуждаеш от добро настроение и сексуална енергия - OstroVit Maca е точно за теб. Добавката съдържа екстракт от едноименната билка, която традиционно се използва в Перу като афродизиак и като средство за увеличаване на либидото и енергията.

  Мака е растение, което принадлежи към семейството на карфиола, репичките, китайското зеле, броколито. Южноамериканците използват от хилядолетия билката, за да лекуват стерилитет и да подобряват сексуалните функции при мъжете и жените. Често я наричат „природната виагра”. В химичния състав на растението има витамин С, витамин Е, както и витамини от В групата. Съдържа мастни киселини и полизахариди и над 20 вида аминокиселини, една от които е аргинин.

  Аргинин е важен елемент за секрецията на хормон на растежа в организма, за детоксикация и за защита на имунната система. Аргинин увеличава производството на азот в тялото и подпомага изграждането на мускулна тъкан. Той стимулира увеличаването на мускулната маса и допринася за намаляване на мазнините при физическо натоварване. Аргининът подобрява настроението, активността и половата функция.

  Удивителното е, че наред с всичките си качества, Мака е адаптоген, т.е. помага на организма да се адаптира към стреса, подобрява нормалните му функции и възстановява равновесието в организма. OstroVit Maca е богат на растителни протеини, съдържа фибри и минимално количество мазнини. Най-същественото предимство на билката е способността й да регулира и стимулира хормоналната система, както при мъжете така и при жените.

  Мощен афродизиак
  Повишава енергията на организма
  Стимулира имунната система
  Подобрява настроението
  Помага при психически натоварвания, нервност, депресия
  Облекчава предменструалните симптоми и симптомите на менопауза
  Подпомага репродуктивната система

  Начин на приемане:
  Приемайте OstroVit Maca по една доза дневно по време на хранене.