Навигация
Кошница

Holland And Barrett Maca 500 mg 60 капсули 60 Дози

  • Дарява организма с енергия и желание за живот
  • Подходящ за трениращи и спортуващи хора
  • Грижи се за мъжкото здраве 
  • Мака 500 мг на капсули е на топ цена от Holland & Barrett

КАКВО ЗНАЕМ ЗА МАКА? 

Коренът на мака не само допринася за цялостното благосъстояние, но също така се смята, че балансира нивата на хормоните, поддържа енергията и здравословното либидо. Тази универсална адаптогенна билка помага на тялото Ви да се адаптира и да се справи с различни стресови фактори, за да можете да живеете добър балансиран живот. 

Maca 500 мг 60 капсули на супер цена от Holland & Barrett е натурален продукт, който лесно може да бъде добавен в ежедневието Ви. Biomall.bg е правилното място, на което можете да го закупите лесно и бързо.

КАК ДЕЙСТВА МАКА НА КАПСУЛИ? 

Доказано е, че коренът от мака осигурява устойчива енергия през целия ден, а тя е много важна, за да се съсредоточите върху важните неща. Мака помага на спортистите да поддържат енергията си. В едно проучване се забелязват ползи след проведено 40-километрово изпитание за колоездене, след две седмици прием на билката.

Поддържайки положителни нива на енергия през целия ден, Maca може също да помогне за подобряване на настроението. Ако се чувствате уморени, трудно Ви е да се съсредоточите и фокусирате, Мака 500 мг капсули на невероятна цена от Holland & Barrett е правилното решение, което задължително трябва да вземете, за да се почувствате по-енергични и щастливи. 

Мака е доказана в клинични проучвания в подкрепа на репродуктивното здраве на мъжете, включително здравословно сексуално либидо и функция, както и нормална функция на простатата през много възрасти и етапи от живота на мъжа. 

Що се отнася до репродуктивното здраве на мъжете, коренът от мака има още една потенциална полза. В направено проучване мака показва подобрена функция на сперматозоидите. Върнете си обратно мъжкото самочувствие с този напълно натурален продукт! Възползвайте се от необикновените свойства на мака още днес и сега!

Произведено във: Великобритания

Препоръчителен прием: Приемайте по една капсула три пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)

Стойност

%ПДД

Мака

500 мг

**

* Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: пълнители (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), капсулна обвивка (хидроксипропил метилцелулоза), екстракт от мака, средства против слепване (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Подходящ за вегани!

Важно: Дръжте далеч от деца! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, моля, консултирайте се с лекар преди употреба! Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако се появят нежелани реакции! Всички добавки, съдържащи витамин А (предварително получен ретинол), е най-добре да се избягват от тези, които редовно консумират черен дроб и продукти, направени от него!