Навигация
Кошница

LIERAC Mesolift C15 / ЛИЕРАК Мезолифт концентрат за тонизиране и блясък 30 мл

LIERAC Mesolift C15 / ЛИЕРАК Мезолифт концентрат за тонизиране и блясък 30 мл
LIERAC Mesolift C15 / ЛИЕРАК Мезолифт концентрат за тонизиране и блясък 30 мл
Безплатна
Доставка
-20 % Очаква доставка
LIERAC Mesolift C15 / ЛИЕРАК Мезолифт концентрат за тонизиране и блясък 30 мл
LIERAC Mesolift C15 / ЛИЕРАК Мезолифт концентрат за тонизиране и блясък 30 мл

Lierac Mesolift C15 е концентрат, вдъхновен от мезотерапията – водеща естетична техника, създадена за да се бори с уморената кожа. Лаборатории Lierac подбират съставките на Mesolift C15 като създават комплекс, наподобяващ този, който се инжектира по време на мезотерапия.

Lierac Mesolift C15 концентрат за тонизиране и блясък съдържа ефективна в борбата с уморената кожа комбинация от съставки: 15% витамин С, хиалуронова киселина, аминокиселини и микроелементи. Представлява превантивно решение срещу изтощената кожа.

Продуктът е с опалесцентна текстура, трансформираща се в немазен флуид, който се абсорбира бързо. Осигурява моментален комфорт и хидратация.

Лиерак Мезолифт С15 концентратът се предлага в лесна за употреба опаковка – ампули от рециклирана пластмаса. Ампулите са изработени чрез специална технология, осигуряваща освобождаване на витамин С след активирането на ампулата при първата употреба. По този начин се подсигурява оптимално съхранение и ефективност на витамина.

Продуктът притежава свеж аромат с нотки на грейпфрут, бръшлян и мускус.

Опаковката от 2 ампули е достатъчна за 30-дневна интензивна терапия.

Lierac Mesolift C15 концентратът включва в състава си:

  • 15% изолиран чист витамин С (пудра): притежава силно антиоксидантно действие, отстранява токсините, правещи тена по-тъмен. Тенът става сияен, кожата е изгладена и възстановена.
  • Хиалуронова киселина: интензивно хидратира и подхранва кожата
  • Аминокиселини: част от NMF (natural moisturizing factor), подобряващ еластичността на кожата и притежаващ хидратиращо действие
  • Микроелементи: минерален комплекс, съставен от цинк и мед, който спомага клетъчното обновяване

 

Резултати:

След първата ампула:

  • Кожата е енергизирана
  • Тенът е по-равномерен
  • Лицето е по-отпочинало
  • Кожата е по-гладка

След 30 дни:

  • Кожата е тонизирана
  • Лицето е озарено

 

Начин на употреба:

Нанасяйте концентрата Lierac Mesolift C15 върху цялото лице (без зоната на околоочния контур) преди останалата грижа, вместо обичайния серум. Използвайте концентрата 2 пъти дневно, сутрин и вечер.

Препоръчва се продуктът да се използва в продължение на 30 дни, от 2 до 3 пъти годишно при смяна на сезони, стрес и умора. Концентратът не е подходящ за постоянна целогодишна употреба.

За максимален ефект се препоръчва комбинацията от концентрат и крем Лиерак Мезолифт.

Активиране на концентрата:

Lierac Mesolift C15 се активира при първата употреба. Сребристия ринг се премахва, за да се освободи пудрата Витамин C. Ампулата се обръща с острата част надолу и се изпомпва 20 пъти, след това се разклаща в продължение на 20 секунди. Чупи се върха на ампулата и тя може да бъде използвана в рамките на 15 дни, след което концентратът не е подходящ за употреба.

 

Опаковка: 2 ампули х 15 мл

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.09.2023 г. или до изчерпване на количествата