Навигация
Кошница

LIERAC Lumilogie / ЛИЕРАК озаряваща маска за корекция на пигментните петна 50 мл

LIERAC Lumilogie / ЛИЕРАК озаряваща маска за корекция на пигментните петна 50 мл
-20 %
LIERAC Lumilogie / ЛИЕРАК озаряваща маска за корекция на пигментните петна 50 мл
  52,39 лв.
  65,49 лв.
  Купи
  Черен Петък:
  * Отстъпките важат само към физически лица - крайни клиенти и са валидни при поръчка на до 10 продукта от един и същи вид.

  LIERAC Lumilogie / ЛИЕРАК озаряваща маска за корекция на пигментните петна е неповторима формула, богата на ензими, която незабавно избистря тена. Има активна кремообразна текстура с незабавно озаряващ ефект. Плътната му бяла пяна с приятно усещане, мека и лесна за нанасяне, създава неоклузивен филм върху повърхността на кожата, осигурявайки незабавно и дълготрайно хидратиране и стимулира клетъчното обновяване.

  Белият цвят е естествен и се получава от добавянето на каолин, глина с матиращи свойства. Тъй като е отрицателно заредена, тя може да абсорбира себума.  За да подчертае изключителната сетивност и изтънченост на тези текстури, ароматът съчетава леки нотки на магнолия и бял мускус за свеж и изискан флорален ефект.

   

  Резултати:

  • Тенът е избистрен
  • Тенът е по-сияен
  • Кожата е балансирана и гладка

   

  Специфични съставки:

  Ензим (папаин) с ексфолиращо действие: с мрежеста структура, за да се получи ензим с високо молекулно тегло, което ограничава проникването му в кожата и по този начин свежда до минимум потенциално раздразнение на кожата на лицето като едновременно осигурява висока протеолитична ефективност.

  Папаинът е известен и се използва поради своето ексфолиращо и възстановяващо действие. Чрез стимулиране на епидермалното обновяване, той елиминира клетките, пълни с меланин и предпазва пигмента от задържане в епидермиса. По този начин помага избистрянето на тена, като го прави видимо по-свеж и сияен.

  Екстракт от бял чай: ограничава оксидативния стрес, прекъсва каскадната реакция в меланогенезата и засилва коригиращо действие срещу пигментните петна. Има няколко действия:

  • Противовъзпалително действие - понижава освобождаването на IL-8, цитокини до -38%.
  • Антиоксидантно действие – с висока концентрация на полифеноли, екстрактът от бял чай се бори с оксидативния стрес.
  • Контрол върху меланогенезата – спира меланогенезата и синтеза на меланин с -53%. Активната съставка е по-ефективна спрямо хидрохинона- молекула, известна със способността си да отстранява пигмента .

   

  Начин на употреба:

  Нанасяйте озаряваща маска за корекция на пигментните петна ЛИЕРАК / LIERAC Lumilogie върху суха кожа. Оставете за 10 минути. Изплакнете обилно с вода. Препоръчителна употреба – един път седмично.

   

  Опаковка: 50 мл

   

  Срок на промоцията

  BLACK FRIDAY
  Атрактивни предложениядо 27.11.2022 г. или до изчерпване на количествата