Навигация
Кошница

LIERAC Lift Integral / ЛИЕРАК стягащ лифтинг серум 30 мл

LIERAC РАЗКРИВА ТАЙНАТА НА СТРУКТУРАТА НА КОЖАТА

ИНОВАЦИЯ
LIERAC осигурява ефективно решение срещу отпускането на кожата чрез препрограмиране на механизмите на кожата за синтез на МАКРОЕЛЕМЕНТИ и ГЛИКОПРОТЕИНИ.

Сега Лаборатории LIERAC проведоха редица клинични проучвания, а тяхната изследователска стратегия се свежда до препрограмиране на механизмите на кожата и използване на собствените ѝ компоненти за дълготрайни резултати. Заключението, ИНОВАЦИЯ LIFT INTEGRAL - верен съюзник, който осигурява ефикаснa експертнa противостарееща грижа и възстановява структтурата на кожата.

Новият LIFT INTEGRAL стимулира не само колагена, еластина и хиалуроновата киселина, но също и ГЛИКОПРОТЕИНИТЕ1, които свързват тези елементи заедно, за да възстановят структурата на кожата.

Формулата на Стягащия лифтинг серум LIFT INTEGRAL е с уникална комбинация от структурен ЛИФТИНГ КОМПЛЕКС и е обогатен с естествен биополимер FILMEXEL® за маскимална ефективност, както на повърхността, така и в дълбочина. Като филмообразуваща съставка, FILMEXEL® предпазва кожата от вредни екзогенни агенти. Серумът преоформя овала на лицето, стяга и уплътнява кожата.


ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА:

  • Жени, които желаят да стегнат оптуснатия лицев контур и да възстановят лъчезарното си излъчване.
  • Жени, които не прибягват до хирургически методи и търсят ефективно козметично решение.
  • Жени, които са прибягвали до хирургически методи, но искат да удължат ефекта им.


АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Структурен ЛИФТИНГ КОМПЛЕКС (РНК РОЗА, ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРНО ЛАЛЕ, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА).

РНК РОЗА – действа върху плътността на кожата чрез засилване на естествения синтез на колаген и фибронектин;

ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРНО ЛАЛЕ – подобрява еластичността на кожата чрез засилване на естествения синтез на еластин и фибрилин. Богат е на фенолни съединения и по-специално на флавоноиди, които увеличават синтеза на повече от 30 протеина в дермалната извънклетъчна матрица.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С НИСКО МОЛЕКУЛНО ТЕГЛО – подпълва кожата отвътре.

РЕЗУЛТАТИ:
Незабавен лифтинг ефект, който стяга и уплътнява кожата. Преоформя овала на лицето.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
Нанася се сутрин и/или вечер върху почистено лице, самостоятелно или преди крем за лице от серия LIFT INTEGRAL. Избягва се зоната на околоочния контур.

Опаковка: 30 мл


Етикети: Lift Integral