Навигация
Кошница

LIERAC Arkeskin / ЛИЕРАК Аркескин Нощен крем за лице и шия за жени в менопауза 50 мл

Lierac Arkeskin нощен крем за лице и шия: иновативна грижа за кожата в периода на менопаузата. Поръчай с безплатна доставка тук сега!

КОНТРОЛ НАД ГЕНИТЕ НА БИОЛОГИЧНИЯ ЧАСОВНИК

За да осигури на жените ефективно и целенасочено решение, Lierac си поставя за цел да препрограмира естествените механизми на кожата, използвайки нейните собствени сили, за да постигне дълбоко и дълготрайно действие.

За да коригира последиците от стареене на кожата, породени от хормоналния дисбаланс по време на менопаузата, Lierac поставя ресинхронизирането на циркадните ритми в центъра на ефективността на серията Arkéskin за постигане на дългосрочен резултат.

  • Нощният крем е обогатен с нощен биопептид, който въздейства върху Per-1 - протеин, насочен към един от гените на биологичния часовник, който контролира функциите на кожата през нощта. Клетъчното обновяване се стимулира, регенерацията и възстановяването на кожата се активират отново.

Нощен крем при менопауза

96% съставки с естествен произход

Нощният комплекс Synchro+ и неговият биопептид, отговорен за реактивирането на регенерацията на кожата, са комбинирани с ленено семе, което придава плътност на кожата, и екстракт от цикория, който подобрява стегнатостта й. Съдържа и микрокапсулирана хиалуронова киселина със 100% естествен произход, която хидратира и изглажда кожата.

Нежен и обгръщащ, нощният крем се разтапя по кожата, за да ѝ осигури подхранване, плътност, стегнатост и усещане за интензивен комфорт.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

За да докаже ползите от серията Arkéskin, Lierac провежда 5 клинични проучвания под гинекологичен и дерматологичен контрол върху 250 жени в периода на менопауза.

Нощен крем при менопауза

  • +83% подобрена хидратация веднага след нанасяне*
  • За 80% от жените кожата е по-стегната след 14 дни**
  • За 97% от жените кожата е интензивно подхранена след 1 месец***

Инструментално измерване

** Процентна удовлетвореност, тест при употреба в продължениена 14 дни

*** Процент на удовлетвореност, тест при употреба в продължение на един месец

Опаковка: 50 мл