Навигация
Кошница

LIERAC Arkeskin / ЛИЕРАК Пълнител Аркескин Дневен крем 50 мл

Lierac Arkeskin дневен крем за лице и шия: иновативна грижа за кожата в периода на менопаузата. Поръчай с безплатна доставка тук сега!

КОНТРОЛ НАД ГЕНИТЕ НА БИОЛОГИЧНИЯ ЧАСОВНИК

За да осигури на жените ефективно и целенасочено решение, Lierac си поставя за цел да препрограмира естествените механизми на кожата, използвайки нейните собствени сили, за да постигне дълбоко и дълготрайно действие.

За да коригира последиците от стареене на кожата, породени от хормоналния дисбаланс по време на менопаузата, Lierac поставя ресинхронизирането на циркадните ритми в центъра на ефективността на серията Arkéskin за постигане на дългосрочен резултат.

  • Дневният крем е обогатен с дневен биопептид, който въздейства върху Jarid-1A - протеин, който стимулира един от гените на биологичния часовник, влияещи върху дневния метаболизъм. Клетъчната активност, свързана със защитата и подхранването на кожата, e възобновена.

Дневен крем при менопауза

97% съставки с естествен произход

В основата на формулата е Дневният комплекс Synchro+, обогатен с биопептид, който реактивира защитата и подхранването на кожата. Той е комбиниран с екстракт от какао, който предпазва от оксидативен стрес и повишава еластичността, и хиалуронова киселина със 100% естествен произход с високо молекулно тегло, която хидратира и изглажда кожата.

С копринена текстура, без да оставя мазен филм, дневният крем осигурява перфектно ниво на комфорт, подхранване и стегнатост.

ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

За да докаже ползите от серията Arkéskin, Lierac провежда 5 клинични проучвания под гинекологичен и дерматологичен контрол върху 250 жени в периода на менопауза.

Дневен крем при менопауза

  • +104% подобрена хидратация веднага след нанасяне*
  • За 100% от жените кожата е успокоена и се чувства по-комфортно след 14 дни**
  • За 100% от жените кожата е интензивно подхранена след 1 месец***

Инструментално измерване

** Процентна удовлетвореност, тест при употреба в продължениена 14 дни

*** Процент на удовлетвореност, тест при употреба в продължение на един месец

Опаковка: 50 мл