Навигация
Кошница

LETIQUE Четка за сух масаж

Четка за сух масаж ефективно се бори с признаците на целулит и появата на „портокалова кожа“ по тялото. Благодарение на висококачествените материали, четката ще ви служи дълго. Корпусът е изработен от естествен бук. Косъмчетата са направени от влакно тампико (направено от листа от агаве).

 

Ефект

Масажът със суха четка подобрява кръвообращението и лимфния поток, стимулира премахването на шлаки и токсини. Благодарение на това водно-солевият баланс се регулира, подпухналостта и признаците на целулит намаляват.

В допълнение, масажът с четка ексфолира мъртвата кожа и подобрява еластичността на епидермиса. Кожата става по-здрава, по-сияйна, а контурите на тялото изглеждат по-изгладени.

 

Начин на употреба

Масажът трябва да се прави преди душ. Избягвайте намокряне на тялото или на четката. Масажирайте кожата отдолу нагоре. Разтрийте енергично кожата с лек натиск. Ако след масажа усещате парене и/или наблюдавате зачервяване, тогава налягането трябва да се облекчи по време на следващата процедура. Първо масажирайте с кръгови движения краката, бедрата и седалището, след което се насочете нагоре. В областта на гърба е необходим масаж отдолу нагоре от долната част на гърба до лопатките. Налягането в корема трябва да се облекчи. Време за масаж от 10 до 15 минути. След масажа се препоръчва да се вземе контрастен душ, така ефектът ще бъде по-забележим. След измиване на всички ексфолиращи частици от кожата, можете да нанесете продуктите на Letique, които използвате. Препоръчваме ви да масажирате 3-4 пъти седмично.

 

Важно: Избягвайте намокряне на тялото или четката по време на масаж.

 

Противопоказания:Не използвайте четката при тежки форми на кожни (включително съдови) заболявания, в областта на отворени кожни лезии.