Навигация
Кошница

BIOVEA L-Ornithine 667 mg 100 капсули 100 Дози

BIOVEA L-Ornithine 667 mg 100 капсули 100 Дози
Очаква доставка
BIOVEA L-Ornithine 667 mg 100 капсули 100 Дози
  46,49 лв.
       L-орнитин може да помогне за изграждането на мускулна активност в организма.      Подобрява топенето на мазнини.
       Помага изграждането на мускулна маса. Помага при възстановяване на кожата и тъканите.
       За борбата с мускулната загуба, в резултат от процесите на стареене. За здравето на черния дроб и имунната система.

  Състав в доза: L-орнитин (L-орнитин HCl) 2,001 mg,

  Употрба: Да се приемат от 1 до 3 капсули 1-2 пъти дневно. Използвайте преди тренировка или преди лягане с голямо количество вода. Или според предписанието на лекар.

       L-орнитин е аминокиселина, която се използва от фитнес ентусиасти в продължение на години и може да помогне за изграждането на мускулна активност в организма, чрез увеличаване нивата на хормони, стимулиращи растежа (анаболни) – инсулин и хормон на растежа. Орнитинът е основна аминокиселина и е важна за образуването на уреа, не е протеинова аминокиселина, което означава, че не може да се набави с протеини. Организмът я използва за биосинтеза на L-аргинин, L-пролин и полиамини.

       L-орнитин понякога се използва като хранителна добавка заради предполагаемата му анаболна активност, въпреки че има малко доказателства, в подкрепа на това твърдение.

       L-орнитин Biovea може да бъде много полезен при отслабване. Това е важно, тъй като инициира освобождаването на растежен хормон в организма, което може да бъде много полезно за метаболизма на мазнините. Черния дроб и имунната система изискват орнитин за правилното си функциониране. Той подпомага амонячната детоксикация. Орнитинът Biovea може да помогне при възстановяване на кожата и тъканите, като също може да бъде открит в тях. Хора, възстановяващи се след операция и спортисти могат да се възползват от качествата на този продукт.

       L-орнитин Biovea може да се бори със загубата на мускулна маса, която е част от нормалния процес на стареене на организма. Тъй като тялото старее, то е по-малко ефективно при биосинтеза на протеини и не може да регенерира мускулната тъкан толкова бързо, силата и мускулатурата започват да намаляват. Като помага за повишаване нивата на хормона на растежа, L-орнитин Biovea може да помогне и за ускоряване производството на мускулна тъкан и компенсиране на последиците от процесът на стареене на организма.