Навигация
Кошница

OstroVit L-Carnitine + Green Tea 500 мл 33 Дози

OstroVit L-Carnitine + Green Tea 500 мл 33 Дози
Очаква доставка
OstroVit L-Carnitine + Green Tea 500 мл 33 Дози
  36,45 лв.
  Л-карнитин е аминокиселина, която не само подпомага отслабването, но е ефективна за изграждането на мускули. Аминокиселината съдейства на тялото да произвежда енергия, а това е важно за всички протичащи в организма процеси. Хората водещи активен начин на живот или тези опитващи се да отслабнат, биха имали голяма полза от допълнителния прием на Л-карнитин. Можете да си осигурите допълнителни количества от аминокиселината, чрез продукта OstroVit L-Carnitine. Продукта е под формата на напитка с приятен вкус . Тъй като е в течна форма, продукта се усвоява пълноценно от вашето тяло.

  Л-карнитинът е неесенциална амино киселина, която се среща естествено във вашето тяло. За нейното производство са нужни двете незаменими аминокиселини лизин и метионин, и достатъчно количество витамини В и С. Най-много л-карнитин се намира в мускулната тъкан, която използва мастни киселини като гориво. Логично е, че голяма част от л-карнитина се съхранява в сърцето-то разчита именно на мастните киселини като гориво, за да може да изпомпва кръв. Ето защо, приема на OstroVit L-Carnitine може да подобри дейността на сърцето. Една от най-важните функции на л-карнитин е, да транспортира мастните киселини до митохондриите, където да се трансформират в енергия.

  Ето защо, OstroVit L-Carnitine е отлично средство за изгаряне на мазнини, особено в комбинация с хранителен режим и физическа активност. Благодарение на л-карнитин, вашите излишни подкожни мазнини се превръщат в енергия, която служи не само за работата на мускулите, но и за всички функции на тялото. Приема на OstroVit L-Carnitine ще Ви помогне да отслабнете, като в същото време ще Ви осигури повече енергия, за да сте винаги тонизирани. Аминокиселината л-карнитин има и много други функции, важни за вашето тяло. Една от тях е свързана с метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), които са особено важни за бодибилдърите и спортистите.

  Освен това, л-карнитин подобрява функциите на черния дроб. Аминокиселината е един от силните антиоксиданти, благодарение на което предпазва от болести и забавя процесите на стареене. Л-карнитин заздравява и предпазва костите, подобрявайки тяхната структурна плътност. OstroVit L-Carnitine е обогатен с витамин B6, който поддържа нормалния енергиен метаболизъм, подпомага имунната система и насърчава мозъчната дейност.

  Повишава енергийните нива
  Подпомага изгарянето на мазнините
  Подобрява метаболизма
  Повишава тонуса
  Подпомага сърдечната дейност

  Начин на приемане:
  Като хранителна добавка, приемайте 1-2 дози дневно 30-60 минути преди тренировка и/или на гладно, между храненията.