Навигация
Кошница

OstroVit L-Carnitine 1000 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit L-Carnitine 1000 90 Таблетки 90 Дози
-20 %
OstroVit L-Carnitine 1000 90 Таблетки 90 Дози
  29,56 лв.
  36,95 лв.
  Купи
  OstroVit L-Carnitine 1000 e хранителна добавка под формата на таблетки съдържаща 1000 мг L-Carnitine в 1 таблетка.

  Тази аминокиселина е предназначена за подпомагане в регулацията на телесното тегло. Или с други думи спомага за използването на мазнините, като гориво, вместо въглехидратите и белтъчините. Това е неесенциална аминокиселена, която транспортира мастните киселини до митохондрите, (клетъчните енергийни центрове), където те се окисляват.

  В следствие на това се отделя повече енергия и се повишава издръжливостта. L- карнитинът се синтезира в мозъка, черния дроб и бъбреците ни с помощта на две есенциални аминокиселини – лизин и метионин. Обикновенно може да си я набавим от животински продукти, като най-богатият източник е месото. Освен, че си я набавяме с храната, организмът ни синтезира малко количество от нея, което с течение на годините намалява. Затова е препоръчително, когато желаем да понижим здравословно телесният индекс на тялото ни да приемаме L-карнитин, като добавка.

  Предимства на OstroVit L-Carnitine 1000 биват:

  • Повишава енергията и издръжливостта;
  • Регулира кръвната захар;
  • Подкрепя сърдечно-съдовата система;
  • Помага за здравословното изгаряне на излишните мазнини;
  • Укрепва метаболизма;
  • Понижава нивата на вредния холестерол в кръвта;
  • Намалява апетита;

  OstroVit L-Carnitine 1000 е чудесен продукт, който ще ви помогне да влезнете във форма, но не забравяйте, че добавките не са магически хапчета. Те вършат много добра работа и имат максимален ефект единствено, когато ги комбинирате със здравословен хранителен режим и физически усилия.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 1 таблетка) в тренировъчен ден преди тренировка, а в почивен сутрин преди закуската.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата