Навигация
Кошница

OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder 210 гр. 105 Дози Неовкусен

OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder 210 гр. 105 Дози Неовкусен
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder 210 гр. 105 Дози Неовкусен
  59,95 лв.
  OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder е една от най-популярните форми на L-Carnitine. Известна е с това, че се усвоява бързо и се смята, че подпомага по-бързото възстановяване.

  L-Carnitine Tartrate Powder е аминокиселина, която ни е позната с това, че помага за изгарянето на излишните мазнини и забързва метаболизма.

  Това вещество използва мазнините, като източник на енергия, като транспортира мастните киселини до митохондрите – клетъчните енергийни депа, където те се окисляват. Тази неесенциална аминокиселина, увеличава енергията и издръжливостта, намалява апетита и подсилва метаболизма.

  Предимства на OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder биват:

  • Поддържа сърдечно-съдовата система;
  • Мощен антиоксидант;
  • Регулира кръвната захар;
  • Спомага за здравословното изгаряне на излишните мазнини;
  • Подсилва метаболизма;
  • Намалява апетита;
  • Балансира нивата на холестерол в кръвта;

  Освен, че нашето тяло произвежда тази неесенцална аминокиселина има и храни, от които може да си набавим L-Carnitine. Нашето тяло я синтезира в мозъка, бъбреците и черния дроб с помощта на две есенциални аминокиселини (лизин и метионин). Успяваме да си набавим около 75% от това вещество, чрез храната, а за останалите 25% се грижи нашият организъм. Но с течение на времето количеството, с което ни снабдява нашето тяло намалява.

  Затова, ако сме си възложили за цел да се оттървем от излишните килограми, OstroVit L-Carnitine Tartrate Powder ще бъде страхотно попълнение към хранителния ни режим.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 2гр) сутрин на гладно и 1 доза 20-30 минути преди тренировка.