Навигация
Кошница

Правоъгълна кутия за лекарства за 7 дни

Кутийка за лекарства с отделение за всеки ден от седмицата

Подходяща за съхранение на лекарства и хранителни добавки под формата на капсули или таблетки.

Удобен дизайн, с лесни за отваряне и затваряне капачета, които прилепват плътно. 

Може да се носи в дамска чанта, раница, по време на пътуване или за употреба вкъщи. 

Има удобно за закачане синджирче.

Предлагат се в три цвята: розово, синьо и бяло. 

Органайзери за лекарства – за да бъде ежедневието ви по-леко!

В забързания делник е трудно винаги да бъдем организирани и стриктни по отношение на многобройните си задължения. Времето все не стига и е нормално да се объркваме и забравяме…

Някои пропуски обаче, могат да имат неприятни последствия – забравен прием на лекарство или пък доза в повече – подобни грешки често водят до сериозни усложнения. За да не ги допускате, използвайте органайзери – специални кутии за съхранение на лекарства и добавки, с чиято помощ рискът от обърквания ще бъде сведен до минимум!

Кога е препоръчително да използвате органайзер за лекарства:

  • приемате много лекарства по няколко пъти на ден;
  • разсеяни сте и често забравяте;
  • ежедневието ви е претоварено, работите на смени или носите голяма отговорност на работното си място;
  • налага ви се да пътувате на далечни разстояния;
  • подложени сте на интензивен стрес;
  • страдате от артрит или друго заболяване, което затруднява достъпа до лекарствата в оригиналните им опаковки;
  • имате деменция – в този случай, органайзерът за лекарства, контролиран от човек, който ви помага, е вероятно най-добрият избор;
  • грижите се за ваш близък, чиято терапия включва повече медикаменти.

Изберете подходящия органайзер в зависимост от нуждите си!

Обикновено, органайзерите със седем отделения са предпочитаният избор, при който медикаментите да бъдат разпределяни за всеки ден от седмицата.

Ако медикаментозната терапия изисква сутрешен и вечерен прием например, добър вариант е да се снабдите с два органайзера, всеки от които със седем отделения и съответно в единия да слагате лекарствата за сутринта, а в другия – тези за вечерта.

В случай, че сте склонни често да пропускате лекарства и не успявате да спазвате с точност времето за приема им, модерните смарт органайзери, оборудвани с часовник и аларма, са перфектни за вас. Те се настройват лесно и имат различни функции, благодарение на които няма да се напрягате, че отново ще пропуснете хапчето си или няма да го вземете навреме.

Двустранните органайзери, обикновено съдържат различни по големина отделения – от едната страна са малките, от другата – по-големите. Това позволява да комбинирате в тях както лекарства, така и добавки, без риск да обърквате различните видове таблетки и капсули. Големите отделения в двустранните органайзери са удобни и в случай, че терапията ви включва няколко вида обемни хапчета, които се приемат наведнъж.

Предимства на органайзерите

Пестят от времето и енергията ви – вместо ежедневно да подреждате лекарства, можете да го правите само веднъж на няколко дни!

Позволяват оптимално добро съхранение на активните вещества в медикаментите!

Удобни са за носене навсякъде извън дома – така всичко, което ви е необходимо ще бъде на едно място, а на вас няма да ви се налага да носите шишенца и блистери със себе си!

Помагат ви да се придържате по-стриктно към терапията си – това ще предотврати различни усложнения заради пропуснат прием или неспазване на точното време за приема, и съответно – ще подпомогне ефективността от лечението!

Размер на кутийката: 
Широчина: 15 см, височина: 3 см

Пластмасово изделие.