Навигация
Кошница

Химакс

КЕТОЗАЛ ШАМПОАН 60 мл ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯКЕТОЗАЛ 2%, лечебен шампоанкетоконазолKETOZAL 2%, shampoo ketoconazoleПрочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да прилагате това лекарство.Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-доб..
13,19 лв.
70% eтилов спирт, подходящ за директна употреба при дезинфекция на ръцете, на кожата преди инжекции и хирургични интервенции или разреден за загряващи компреси и масажи.   Начин на употреба: За дезинфекция на ръцете се прилага неразреден 70% спирт За загряващи компреси и фрикции се прилага получ..
1,49 лв.
90% eтилов спирт, подходящ за дезинфекция на ръцете, на кожата преди инжекции и хирургични интервенции, както и за загряващи компреси и масажи, след разреждане по описаните по-долу схеми.   Начин на употреба: За дезинфекция на ръце, на кожата преди инжекции, преди хирургични интервенции и др..
1,50 лв.
95% eтилов спирт, подходящ за дезинфекция на ръцете, на кожата преди инжекции и хирургични интервенции, както и за загряващи компреси и масажи, след разреждане по описаните по-долу схеми.   Начин на употреба: За дезинфекция на ръце, на кожата преди инжекции, преди хирургични интервенции и др..
1,60 лв.
КИСЛОРОДНА ВОДА 3% 100 мл Състав за 100 g: Водороден пероксид 3 g и помощно вещество пречистена вода.Режим на отпускане: Без лекарско предписание. Да се прилага с повишено внимание при бременност и кърмене. Показания: дезинфекционно и антисептично средство за външно приложение. Нанася се с помощта ..
1,05 лв.
ТИНКТУРА МЕНТА ГЛОГ ВАЛЕРИАНА 20 мл Комбинираният прием на валериана, глог и мента има широко установена практика, с доказан ефект за облекчаване на симптомите и като профилактика при нарушения в дейността на нервната, сърдечно-съдовата и храносмилателната системи. Течната форма има бързо и ефектив..
2,94 лв.
РИВАНОЛ солуцио 1% 100 мл Листовка: информация за потребителяRivanol Chemax Pharma 0,1 % cutaneous solutionEthacridine lactate Риванол Химакс Фарма 0.1 % разтвор за кожа Етакридинов лактатПрочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да използвате това лекарство, тъй като тя съдържа важн..
1,80 лв.
ТИНКТУРА ВАЛЕРИАНА 15 гр.При нервно напрежение и при леки нарушения на съня Листовка: информация за потребителя  TINCTURA VALERIANAE Chemax pharma200 mg/ml oral drops, solutionТИНКТУРА ВАЛЕРИАНА ХИМАКС ФАРМА200 mg/ml перорални капки, разтворКорен Валериана (Valerianae radix)Моля, проч..
1,55 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)