Навигация
Кошница

Kendy Pharma

LACTOFLOR BIOPLUS / ЛАКТОФЛОР БИОПЛЮС пробиотик + пребиотик осигурява всекидневна грижа за микробния баланс на храносмилателната система, която подпомага не само храносмилането, но и имунната система. Всяка капсула от пробиотичната добавка Лактофлор пази 6 милиарда активни полезни микроби от 7 спец..
31,34 лв.
LACTOFLOR OPTI 6 / ЛАКТОФЛОР ОПТИ 6 синбиотик e потентна пробиотична формула за засилване на имунитета, подпомагаща разнообразието и равновесието на чревната микрофлора. Продуктът е показан по време на антибиотичен курс, както и след него като бърз способ за нормализиране то на имунната функция. Пр..
23,50 лв.
LACTOFLOR PROBIOTIC / ЛАКТОФЛОР ПРОБИОТИК е патентована формула, в която са съчетани от четири пробиотични щама за регулиране на стомашно-чревната микрофлора,  укрепване на имунната функция и неутрализиране на неблагоприятните последици от лекарствен прием. Подходяща е за дългосрочен прием. Нейните ..
27,79 лв.
OSTEOACTIVE FORTE + Ca + D3 / ОСТЕОАКТИВ ФОРТЕ за здрави кости е специална комбинирана формула от калций, магнезий и ключови витамини, които играят важна роля за възстановяването на костната тъкан при пациенти с остеопороза и фрактури. Продуктът помага за по-бързото възстановяване от счупвания и доп..
11,00 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ витамин С + цинк е комбинирана формула с два ключови за човешкото здраве елемента. Витамин C подпомага нормалната функция на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на хранителните вещества. Поддържа нормалното състоян..
5,39 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ витамин С осигурява 1000 милиграма витамин С, с което препокрива дневните потребности на организма от аскорбинова киселина. Витамин С е основен водоразтворим антиоксидант, който повишава устойчивостта на тялото при инфекциозни процеси и вирусни заболявания. Той подпомага нормална..
5,69 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ витамини и минерали от А до Я + лутеин + селен е комбинирана формула с набор от витамини, минерали и микроелементи. Създаден да обезпечава тялото с оптималните дози нутриенти, този мултивитамин подпомага вашата жизненост и добро физическо състояние. С добавени лутеин и селен, той..
6,50 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ за деца мултивитамини с вкус на ягода е специално формулирана комбинация от витамини и минерали, предназначена да обезпечи дневните потребности на детето от хранителни вещества. Нутриентите в тази формула подкрепят растежа на детския организъм и спомагат за поддържане на доброто ..
5,39 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ калций + витамин С е комплекс, който допринася за подобряване на сезонната устойчивост на тялото срещу възпалителни и инфекциозни заболявания. Тя е с подчертано противоалергично действие и подпомага метаболизма на желязото.Калцият взема важно участие в процеса на делене и обо..
5,40 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ калций, магнезий, цинк и витамин D3 е формула, създадена да укрепи и поддържа здравето на костите и зъбите и да предпазва от развитието на остеопороза в напреднала възраст. Продуктът е полезен за поддържането на здравето на косата и ноктите и може да подобри състоянието на кожата..
9,49 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ магнезий + В-комплекс е съчетание между няколко важни компонента на диетата, които често стават причина за много от типичните оплаквания на съвременния човек. Неслучайно наричат магнезия тайната на дълголетието. Този ключов минерал допринася за електролитния баланс, за протичанет..
5,39 лв.
SUPRAVIT / СУПРАВИТ магнезий + витамин В6 доставя на тялото ви един безценен минерал, който играе фундаментална роля за доброто здраве. Магнезият изпълнява широк набор от биологични функции и участва в над 300 метаболитни пътища. Приемането му в достатъчни дози чрез храната или под формата на добавк..
9,49 лв.
SUPRAVIT A-Z / СУПРАВИТ витамини и минерали от А до Я + женшен е мощна комбинация от витамини и минерали, която допринася за поддържането на целогодишно високи нива на сила и енергия. Добавеният натурален екстракт от женшен допринася за тонизиране на тялото, поддържане на бистър ум и подсилване на и..
10,09 лв.
SUPRAVIT ACE Antioxidant / СУПРАВИТ АСЕ антиоксидант + цинк и селен е иновативен антиоксидантен комплекс от витамините А, С и Е, който неутрализира вредното въздействие на свободните радикали в организма. Добавеният натурален екстракт от папая допълнително засилва антиоксидантния ефект на продукта, ..
5,39 лв.
SUPRAVIT ACTIVE / СУПРАВИТ АКТИВ витамини и минерали + коензим Q10 осигурават нужната дневна доза витамини и минерали за хора с активен начин на живот, професионално и любителски спортуващи. Подходящи са за укрепване на имунната функция превантивно или след прекарани заболявания, както и при системн..
5,99 лв.
SUPRAVIT Recalcin / СУПРАВИТ Рекалцин калций, магнезий, цинк, витамин D3 и витамин С е формулиран, за да поддържа в добра кондиция костите и зъбите и има място в набора от превантивни мерки срещу остеопороза. Формулата спомага за доброто състояние на косата и ноктите и допринася за оптималното състо..
5,39 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)