Навигация
Кошница

CAMILIA / КАМИЛИЯ Колик за бебешки колики 1 мл 10 дози

CAMILIA / КАМИЛИЯ Колик за бебешки колики 1 мл 10 дози
CAMILIA / КАМИЛИЯ Колик за бебешки колики 1 мл 10 дози
  12,69 лв.
  Купи

  Kamillia Colic Baby на Боарон представлява хомеопатично лекарствено средство, традиционно използвано за симптоматично лечение на колики при новородени и кърмачета 0+ възраст: коремни болки, чревни газове, крампи, спазми на мускулатурата, съпроводени с плач и неспокойство. Стерилният разтвор е предназначен за пиене.


  Активните веществав еднодозовата опаковка от 1 мл:
  Carbo vegetabilis 5CH333.3 мг
  Colocynthis 9CH333.3 мг
  Cuprum metallicum 5 CH333.3 мг
  Помощно веществo: пречистена вода


  Прием:

  По 1 доза преди всяко кърмене или хранене с биберон, до 6 дози за 24 часа. Приемите се разреждат при подобрение и се спират при изчезване на симптомите. В случай на неутешим плач за повече от 2 часа, съпътстващи симптоми (повръщане, кръв в изпражненията, подкожни кръвоизливи или повишена температура) или ако симптомите продължават повече от 24 часа, е необходим лекарски преглед и преразглеждане на диагнозата.

  Не приемайте при свръхчуствителност към активните или помощните вещества. Не са наблюдавани взаимодействия с други лекарствени продукти. Преди употреба прочетете листовката.

  Съхранение:

  Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не изисква специални условия за съхранение. Не използвайте след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка.


  В случай на неутешим плач за повече от два часа, съпътстващи симптоми (повръщане, кръв в изпражненията, подкожни кръвоизливи или повишена температура) или ако симптомите продължават повече от 24 часа е необходим лекарски преглед и преразглеждане на диагнозата.


  Противопоказания

  Свръхчувствителност към активните вещества или към някое от помощните вещества.

  Взаимодействие с други лекарствени продукти
  Не са наблюдавани взаимодействия

  Опаковка: 10 дози по 1 ml

  Не трябва да запазвате веднъж отворената еднодозова опаковка. Еднодозовата опаковка трябва да се изхвърля след употреба.

  Производител: BOIRON , Франция