Навигация
Кошница

OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш

OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш
Очаква доставка
OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш
  45,95 лв.
  OstroVit Joint Formula Liquid е течна хранителна добавка, базирана на натурални плодови сокове и фармацевтично пречистена вода. Съдържа високи дози на хидролизиран колаген, аминокиселинен профил, глюкозамин сулфат, MSM, хондроитин сулфат, екстракт от листа на алое вера, куркумин, дяволски нокът и витамини C, K, D, B12.

  Хидролизиран колаген е протеин, който образува съединителната тъкан в тялото. Представлява 30% от протеина в човешкия организъм. Присъства в мускулите, костите, кожата, кръвоносните съдове, храносмилателната система и сухожилията. От него са изградени нашата кожа, коса, нокти и стави. Тялото ни го произвжда, но с времете това производство значително намалява, а от това следват: ставни проблеми, бръчки, петна по кожата, изтъняла коса и чупливи нокти.

  Глюкозаминът е амино-монозахарид и е градивният елемент на кератина и хиларионовата киселина. Това е често използвано вещество от активно спортуващите с цел превенция на артрит и при болки в ставите.

  МСМ (метилсулфонилметан) е биодостъпна форма на сяра, която се среща в тъканите на растенията, животните и хората. Участва в състава на хрущялната тъкан и притежава противовъзпалително действие. Облекчава възпаления при артрит, тендовагинит, бурсит и миозит.

  Хондроитин сулфат е мукополизахарид, който се свързва с колагена и еластина при образуването на хрущялите. Също така е биологичен полимер, който произлиза от съединителната тъкан и подпомага производството на хрущялите.

  Алое Вера е растение познато с лечебните си качества. Съставът му от активни вещества подпомага многократно възстановителните процеси в тялото, подобрява и храносмилането.

  Куркуминът е мощен антиоксидант, който забавя стареенето, укрепва имунитета и се бори с най-упоритите гъбички, вируси и възпаления.

  Дяволският нокът е растение, чийто корен е известен с противовъзпалително и болкоуспокоително действие. Подпомага организма при артрит и ревматизъм.

  Предимства на OstroVit Joint Formula Liquid биват:

  • Спомага възстановителните процеси в тялото;
  • Подобрява здравето на ставите;
  • Подобрява храносмилането;
  • Укрепва имунитета;
  • Бори се срещу възпаления;
  • Подобрява еластичността на кожата;
  • Подходящ за възрастни хора и спортисти;

  OstroVit Joint Formula Liquid е обогатен с витамини и натурални растителни концентрати и екстракти, които благодарение на свойствата си, поддържат правилното функциониране на нашите стави и опорно-двигателен апарат.

  Начин на употреба: приемайте по 15 ml дневно с храна.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.09.2022 г. или до изчерпване на количествата