Навигация
Кошница

OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш

OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш
-20 % Очаква доставка
OstroVit Joint Formula Liquid 500 мл 33 Дози Тропически плодов пунш
  36,76 лв.
  45,95 лв.
  OstroVit Joint Formula Liquid е течна хранителна добавка, базирана на натурални плодови сокове и фармацевтично пречистена вода. Съдържа високи дози на хидролизиран колаген, аминокиселинен профил, глюкозамин сулфат, MSM, хондроитин сулфат, екстракт от листа на алое вера, куркумин, дяволски нокът и витамини C, K, D, B12.

  Хидролизиран колаген е протеин, който образува съединителната тъкан в тялото. Представлява 30% от протеина в човешкия организъм. Присъства в мускулите, костите, кожата, кръвоносните съдове, храносмилателната система и сухожилията. От него са изградени нашата кожа, коса, нокти и стави. Тялото ни го произвжда, но с времете това производство значително намалява, а от това следват: ставни проблеми, бръчки, петна по кожата, изтъняла коса и чупливи нокти.

  Глюкозаминът е амино-монозахарид и е градивният елемент на кератина и хиларионовата киселина. Това е често използвано вещество от активно спортуващите с цел превенция на артрит и при болки в ставите.

  МСМ (метилсулфонилметан) е биодостъпна форма на сяра, която се среща в тъканите на растенията, животните и хората. Участва в състава на хрущялната тъкан и притежава противовъзпалително действие. Облекчава възпаления при артрит, тендовагинит, бурсит и миозит.

  Хондроитин сулфат е мукополизахарид, който се свързва с колагена и еластина при образуването на хрущялите. Също така е биологичен полимер, който произлиза от съединителната тъкан и подпомага производството на хрущялите.

  Алое Вера е растение познато с лечебните си качества. Съставът му от активни вещества подпомага многократно възстановителните процеси в тялото, подобрява и храносмилането.

  Куркуминът е мощен антиоксидант, който забавя стареенето, укрепва имунитета и се бори с най-упоритите гъбички, вируси и възпаления.

  Дяволският нокът е растение, чийто корен е известен с противовъзпалително и болкоуспокоително действие. Подпомага организма при артрит и ревматизъм.

  Предимства на OstroVit Joint Formula Liquid биват:

  • Спомага възстановителните процеси в тялото;
  • Подобрява здравето на ставите;
  • Подобрява храносмилането;
  • Укрепва имунитета;
  • Бори се срещу възпаления;
  • Подобрява еластичността на кожата;
  • Подходящ за възрастни хора и спортисти;

  OstroVit Joint Formula Liquid е обогатен с витамини и натурални растителни концентрати и екстракти, които благодарение на свойствата си, поддържат правилното функциониране на нашите стави и опорно-двигателен апарат.

  Начин на употреба: приемайте по 15 ml дневно с храна.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата