Навигация
Кошница

JOHN FRIEDA / ДЖОН ФРИДА Хидратираща маска за коса Deep Sea Hydration 250 мл

Deep Sea Hydration е нова линия продукти за грижа за косата, разработена от експертите на John Frieda.

Серията Deep Sea Hydration доставя прилив на сила благодарение на подхранващи и овлажняващи съставки. Осигурява незабавна хидратация като трансформира сухата коса в мека и еластична.

Нова, иновативна Eco-Silk хидратираща технология в очакване на патент и по-чисти и щадящи формули без SLS/SLES сулфати, силикони, парабени и фталати. Подходящи за вегани.

Комбинацията от богати на хранителни вещества морски водорасли и натурално кокосово масло, осигуряват необходимата хидратация за красива, копринено гладка и по-силна коса още след първата употреба.

Хидратираща маска за коса Deep Sea Hydration

Потопете се в по-дълбоко ниво на хидратация и трансформирайте безжизнената и суха коса в хидратирана и копринено мека. Маската подхранва косата в дълбочина. Комбинацията от богати на хранителни вещества морски водорасли и натурално кокосово масло правят косата по-силна, здрава и красива.


Начин на употреба: След измиване с хидратиращ шампоан Deep Sea Hydration нанесете от маската на влажна коса и разпределете равномерно по дължините. Оставете да подейства 3 минути,
след което изплакнете обилно с вода. Използвайте седмично или според нуждите.

Резултати: Косата е здрава, силна, подхранена и копринено мека

Опаковка: 250 мл