Навигация
Кошница

ИтраОто капки за уши с итраконазол 10 мл

ИтраОто са капки за уши с итраконазол и масла от бадем и мента. Благодарение на патентованата ултрамикро технология и активното действие на съставките си, ItraOto са подходящи както за предпазване и ежедневна ушна хигиена, така и за възстановяване на нормалната микробна и гъбична флора.

Патентованата ултрамикро технология е полезна за контролиране на растежа на микроорганизмите върху повърхността на кожата. С нейна помощ получихме един висококачествен, безопасен и съвършено прозрачен продукт на основата на итраконазол, който не оцветява ушния канал и позволява ежедневна и продължителна употреба.

Продуктът е дерматологично тестван, не съдържа оцветители и алкохол и употребата му не предизвиква дразнене на ушите. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 3-годишна възраст.


Състав:

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Mentha Piperita Oil, Itraconazole, Phenoxyethanol, d-Limonene.


Начин на употреба:

Наклонете главата настрани и капнете 2 капки ИтраОто в ушния канал, 3-4 пъти на ден. Оставете да действа няколко минути, като държите главата наклонена настрани.


Опаковка: 10 мл


Предупреждения:

He използвайте при алергия към някоя от съставките. Само за външна употреба. Не поглъщай­те. Да се съхранява на недостъп­ни за деца места. Да се избягва контакт с очите. Съхранявайте на прохладно и сухо място при стайна температура.


Производител: Seris Sri, Via Maneira 17bis 18039 Ventimiglia (IM) Italy

Дистрибутор: Натурфарма България, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел:+35929633359