Навигация
Кошница

ИтраОто Форте почистващи капки за уши 10 мл

ИтраОто Форте почистващи капки за уши 10 мл
ИтраОто Форте почистващи капки за уши 10 мл
  23,67 лв.
  Купи

  ИтраОто Форте капки за уши е продукт, разработен по изключителната Princeps "ULTRAMICRO®" технология. Благодарение на действието на активните им съставки, те могат да бъдат полезни както за предпазване и ежедневна ушна хигиена, така и за възстановяването на нормалната микробна и гъбична флора на ухото и за контролиране растежа на микроорганизмите.

  Усъвършенстваната "ULTRAMICRO" технология на Princeps позволява получаването на продукт на основата на циклопирокс оламин, итраконазол и феноксиетанол в бистра, безцветна и немлекообразна форма.

  Капки за уши ИтраОто Форте са дерматологично тествани и безцветни, което позволява ежедневна и продължителна употреба без това да предизвиква дразнене или оцветяване на ухото. Използването на иновативната ултрамикро технология прави ИтраОто Форте висококачествен продукт с отличен профил на безопасност.

   

  Състав:

  Вода, алкохол, циклопирокс оламин (Ciclopirox Olamine), итраконазол (Itraconazole) и феноксиетанол (Phenoxyethanol)

   

  Начин на употреба:

  Наклонете главата си на една страна и капнете 4 капки за уши ИтраОто Форте 3 пъти на ден в ушния канал, оставете да действа няколко минути, като държите главата си наклонена.

   

  Опаковка: бутилка от 10 ml с капкомер

   

  Производител: Seris, Via Maneira, 17 bis 18039 Ventimiglia (IM), Italy

  Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21, тел: 02/963 33 59

   

  Указания за съхранение: Съхранявайте продукта в оригиналната опаковка при температура 15-25°, на сухо, тъмно и недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

  Предупреждения: Продуктът е за деца над 3 години. Да не се използва при алергии към някоя от съставките. Само за външна употреба. Избягвайте контакт с очите. Дръжте далеч от деца!

  Препоръчва се ИтраОто Форте да се използват до 6 месеца от първото отваряне на бутилката. Всички правни указания са върху външната опаковка