Навигация
Кошница

IROHA Комплект Tutti Frutti с ръкавици и чорапи праскова + маска за лице + подарък несесер

Iroha комплект TUTTI FRUTTI с подарък несесер за пътуване включва:


Iroha Repair подхранващи ръкавици с праскова за изтощени ръце за ефикасна регенерация на сухи и изтощени ръце с екстракт от праскова, помело, вит. Е, уреа, арбутин и 17 цветни и плодови екстракта. Подхранват и подобряват регенерацията. Имат антиоксидантен и anti-age ефект. Хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата.


Iroha Repair подхранващи чорапи с праскова ефикасна регенерация на сухи и изтощени ходила с екстракт от праскова, помело, вит. Е, уреа, арбутин и 17 цветни и плодови екстракта. Подхранват и подобряват регенерацията. Хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата само за 15 мин.


Iroha Tissue подхранваща маска за лице с алое вера, зелен чай, женшен, хиалуронова киселина. Формула, създадена да хидратира и подхрани изтощената и дехидратирана кожа, в следствие на стрес, замърсяване, студ и др.

Видимо по-свежа, по-мека и нежна като кадифе кожа на лицето само за 15-20 минути. 

Иновативна tissue технология, която защитава кожата на лицето, хидратира, омекотява, подхранва в дълбочина и предотвратява стареенето на кожата на лицето. Активните съставки проникват бързо и се усвояват оптимално от кожата.