Навигация
Кошница

IROHA Nature

Iroha Relax релаксиращи чорапи с мента за уморени ходила са специално разработени чорапи с мента, уреа и витамин Е, обогатени с 11 натурални екстракта. Хидратират, успокояват, намаляват тежестта и умората в стъпалата. Омекотяват, възвръщат еластичността на кожата и ноктите, имат охлаждащ ефект. Подо..
9,15 лв.
Iroha Repair подхранващи ръкавици с праскова за изтощени ръце за ефикасна регенерация на сухи и изтощени ръце с екстракт от праскова, помело, вит. Е, уреа, арбутин и 17 цветни и плодови екстракта. Подхранват и подобряват регенерацията. Имат антиоксидантен и anti-age ефект. Хидратират, омекотяват, въ..
9,15 лв.
Iroha Xtra Soft подхранващи ръкавици с арган за мека и хидратирана кожа на ръцете. За сухи, загрубели  и дехидратирани ръце, с масла от арган, карите, макадамия и 16 натурални екстракта + фитоестрогени. Хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата. Подхранват и подобряват регенерацията...
9,50 лв.
Iroha Repair подхранващи чорапи с праскова ефикасна регенерация на сухи и изтощени ходила с екстракт от праскова, помело, вит. Е, уреа, арбутин и 17 цветни и плодови екстракта. Подхранват и подобряват регенерацията. Хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата само за 15 мин.   Опаков..
9,15 лв.
Iroha/Ироха Детоксикираща BLACK маска за лице с активен въглен спомага за детоксикация и почистване на кожата на лицето. Освежава и омекотява повърхността на лицето. Изравнява тена и придава еластичност.По-чиста кожа само за 15 мин Усетете силата на активния въглен! БЕЗ черни точки. БЕЗ запуш..
9,15 лв.
Iroha ексфолиращи чорапи с лавандула и aha за премахване на мъртвите клетки и мека кожа на краката. Специално създадена пилинг маска за крака с лавандула, зелен чай, алфа хидрокси киселини (AHAs) и 16 натурални екстракта, която стимулира естествената ексфолиация на кожата за 10-14 дни. Отстраняват м..
21,90 лв.
Iroha/Ироха Изглаждаща TISSUE маска за лице с Q10, Колаген, хиалуронова киселина. Специално разработена формула за дехидратирана и изтощена кожа, придава ярък и по-свеж тон на лицето само след 15 мин. Бръчки? Не, благодаря? Заслепителна здравина и еластичност – ДА! Видимо по-свежа кожа на лицето са..
9,15 лв.
Iroha/Ироха Подхранваща tissue маска за лице с алое вера, зелен чай, женшен, хиалуронова киселина. Формула, създадена да хидратира и подхрани изтощената и дехидратирана кожа, в следствие на стрес, замърсяване, студ и др. Видимо по-свежа кожа на лицето само за 15-20 минути. Алое верата успокоява ко..
9,15 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)