Навигация
Кошница

Комари и кърлежи, къш!

Все по-хубаво време и все по-дълги дни! Условията са перфектни за все повече срещи… с миниатюрни кръвопийци. Известни са над 3500 вида комари и над 900 вида кърлежи – това са над 4000 вида насекоми, които могат да ни причинят значителен дискомфорт през иначе прекрасните топли дни и дори да ни разболеят, ако се окажат преносители на вируси и бактерии.

Ето защо е изключително важно да познаваме мерките и продуктите, които спомагат за намаляване на тяхната численост и за обезсърчаване на опитите им да се доберат до безценната ни кръв.

Настоящата категория е посветена именно на тези мерки и продукти. По-долу можете да се запознаете с нашите полезни съвети за предпазване от комари и кърлежи, както и да откриете експертно подбрани репеленти, с чиято помощ ще държите кръвожадните им хоботи надалеч от себе си и своето семейство.

Zanzi Bimbi / Занзи Бимби е натурален спрей против насекоми за бебета и малки деца с етерични масла от дъхаво мушкато, лимонова трева, лавандула, лицеа и мента. Подходящ за новородени.Продуктът предпазва нежната детска кожа от посегателствата на комари, мухи и други жилещи насекоми. То..
23,69 лв.
ZZ Forte / Зед Зед Форте спрей против комари и кърлежи за деца и възрастни
-25 %
НОВО! Зед Зед Форте е репелентен спрей, предоставящ комбинирана защита от комари, кърлежи и други хапещи насекоми, формулиран на базата на най-потентното вещество срещу насекоми, срещано в природата: натурално масло от лимонов евкалипт (Eucalyptus citriodora). Този нов продукт на растителна осн..
17,64 лв. 23,52 лв.
NYMPHIA / НИМФИЯ УРЕД ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КЪРЛЕЖИ NYMPHIA / НИМФИЯ УРЕД ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА КЪРЛЕЖИ
Очаква доставка
Nymphia (Нимфия) е иновация за незабавно отстраняване на кърлежи по хората Използва се на място веднага след ухапването, или откриването на дребния вредител. Намалява риска от (лаймска болест) и кърлежов енцефалит (TBEV). Nymphia® е единственото средство за отстраняване на кърлежи, съгласно критерии..
14,97 лв.
Parasidose лосион против въшки и гниди действа бързо и не дразни скалпа. Поръчай тук на супер онлайн цена и с бърза доставка! Паразидоуз експрес лосион е вашето бързо решение против въшки и гниди. Ефективността му се основава на способността на активните компоненти да блокират дихателните функции н..
14,76 лв.
PARASIDOSE / ПАРАЗИДОУЗ лосион против въшки и гниди 200 мл PARASIDOSE / ПАРАЗИДОУЗ лосион против въшки и гниди 200 мл
Очаква доставка
Parasidose лосион против въшки и гниди, базиран на кокосово масло. Ефект с 1 нанасяне за 15 минути. Вземи сега на супер онлайн цена! Паразидоуз експрес лосион в голяма опаковка от 200 мл е вашето експресно решение против въшки и гниди. Ефективността му се основава на способността на активните комп..
25,99 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)