Навигация
Кошница

BIOVEA Inositol Powder 116.2 гр. 189 Дози

BIOVEA Inositol Powder 116.2 гр. 189 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Inositol Powder 116.2 гр. 189 Дози
  50,99 лв.
  Какво е инозитол?

  Инозитолът е естествена въглехидратна молекула, която телата ни произвеждат от глюкоза. За съжаление някои индивиди не произвеждат достатъчно инозитол и поради това налагат добавката. Хранителното вещество може да се намери и в храни като боб, бирена мая, пъпеш, цитрусови плодове, бобови растения, ядки, семена, лецитин и пълнозърнести храни.

  INOSITOL прах от BIOVEA е мощна добавка, която лесно се абсорбира от тялото. Той доставя основните си съединения в мозъка, за да насърчи здравословното функциониране на нервите и мускулите, както и да помогне на черния дроб да обработва мазнините.  Какво прави инозитолът?

  INOSITOL 600mg на прах от BIOVEA е мощна добавка, която съдържа високо ниво на витамини от B-комплекс, които съдействат за подпомагане на нервната система, като насърчават здравословното функциониране на невротрансмитера. Това е пряко свързано с балансиране на здравословните нива на серотонин и насърчаване на оптималното психическо и емоционално здраве.  Докато INOSITOL е известен предимно със способността си да поддържа здравословното функциониране на нервната система, поради което намалява симптомите, свързани с депресия, стрес и тревожност, INOSITOL може също да има способността да помага на хора, които страдат от PCOS. PCOS е дисбаланс на женските хормони, който може да причини редки или продължителни менструални периоди, кисти на яйчниците, акне, излишен растеж на косми, затлъстяване и забременяване.  Изследвания на инозитол

  Според проучване, проведено през 2011 г. от Фертилитет и стерилност*, изследователите стигат до извода, че INOSITOL прахът може да подобри честотата на бременност при тези с инсулинова резистентност и PCOS - 33,3%, в сравнение с 13,3%, на които не е прилагана добавка INOSITOL.  * Фертилитет и стерилност: Ролята на добавките на инозитол при пациенти със синдром на поликистозните яйчници, с инсулинова резистентност, подложени на режим на индукция на овулация с ниски дози гонадотропин. Февруари 2011 г.

  Начин на употреба: Приемайте по 1/8 до 1/4 чаена лъжичка дневно между храненията или преди лягане.