Навигация
Кошница

Doctor's Formulas

Liposomal Formulation B12 на гръцката марка Doctor’s Formulas е бързоусвоим продукт допринасящ за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.  Основни ползи: Допринася за здравословната функция на сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага производството на черв..
14,95 лв.
Чревната флора играе ключова роля в развитието и правилното функциониране на имунната система. Лошата диета, употребата на антибиотици, както и инфекциите от различен произход, могат да причинят „дисбиоза“ или „дисбактериоза“, което означава, че е настъпило състояние на нарушен баланс на чревната ми..
17,61 лв.
Liposomal Benfotiamine е естествен продукт, който допринася за нормалното функциониране на нервната система и поддържане на добър енергиен баланс. Продуктът съдържа витамин В1 под формата на тиамин хидрохлорид, бенфотиамин и липозоми. Liposomal Benfotiamine допринася за:нормалното функциониране на..
36,07 лв.
Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 на гръцката марка Doctor’s Formulas е натурален продукт подобряващ здравето на костите и зъбите и предотвратяващ артериалната калцификация (натрупване на калций по стените на кръвоносните съдове). Основни ползи:Подпомага правилното усвояване на калций от ко..
20,70 лв.
Liposomal Formulation Curcumin на гръцката марка Doctor’s Formulas допринася за нормалното състояние на ставите, стомашно-чревния тракт и имунната система. Основни ползи:Спомага за намаляване на сковаността и болката в ставите.Съдейства за облекчаване на възпалението.Насърчава естес..
18,99 лв.
Nanofer Iron formula е успешна комбинация за нормалния транспорт на кислород в тялото и правилното протичане на метаболитните процеси. Продуктът влияе благоприятно върху производството на енергия, като ефикасно елиминира чувството на умора и отпадналост. Освен това допринася за нормалното образуване..
30,62 лв.
Омега Плюс (Омега-3, маслина, гроздово семе и сусам) на гръцката марка Doctor’s Formulas е високоефективна формула в подкрепа на сърдечно-съдовата система и мозъчната функция. Основни ползи:Допринася за оптималното състояние на сърдечно-съдовата система.Подпомага за нормализиране нивата н..
41,00 лв.
Lactofer Iron Formula на гръцката марка Doctor’s Formulas допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин. Основни ползи:Спомага за образуването на червени кръвни клетки и производството на хемоглобин.Допринася за намаляване на риска от желязодефицитна анемия...
20,01 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)