Навигация
Кошница

Doctor's Formulas

Nefrolin Kidney Health Formula на гръцката марка Doctor’s Formulas е билкова формула в подкрепа на уринарния тракт и бъбреците. Основни ползи:Спомага за правилното функциониране на пикочо-половата система. Насърчава изхвърлянето на бактериите посредством урината. Подпомага противовъзпалителни..
30,52 лв.
Liposomal Formulation B12 на гръцката марка Doctor’s Formulas е бързоусвоим продукт допринасящ за нормалното функциониране на нервната и сърдечно-съдовата система.  Основни ползи: Допринася за здравословната функция на сърдечно-съдовата и нервната система. Подпомага производството на черв..
11,98 лв.
Чревната флора играе ключова роля в развитието и правилното функциониране на имунната система. Лошата диета, употребата на антибиотици, както и инфекциите от различен произход, могат да причинят „дисбиоза“ или „дисбактериоза“, което означава, че е настъпило състояние на нарушен баланс на чревната ми..
17,47 лв.
Натурална формула, комбинираща инозитол, фолиева киселина и витамини В6 и В12. Осигурява широк спектър ползи, засягащи нервната система, метаболитното здраве, както и функциите на ендокринната и репродуктивната система при жени със синдром на поликистозните яйчници. Характеристики и приложения на и..
20,13 лв.
Liposomal Benfotiamine е естествен продукт, който допринася за нормалното функциониране на нервната система и поддържане на добър енергиен баланс. Продуктът съдържа витамин В1 под формата на тиамин хидрохлорид, бенфотиамин и липозоми. Liposomal Benfotiamine допринася за:нормалното функциониране на..
36,07 лв.
Liposomal Formulation B-Complex на гръцката компания Doctor’s Formulas е течна, липозомна формула съдържаща пълен комплекс витамини от група В, допринасящ за нормалното протичане на обменните процеси в организма. Основни ползи:Спомага за нормалното функциониране на нервната и храносмилателната ..
26,02 лв.
Liposomal Formulation Vitamin D3 & K2 на гръцката марка Doctor’s Formulas е натурален продукт подобряващ здравето на костите и зъбите и предотвратяващ артериалната калцификация (натрупване на калций по стените на кръвоносните съдове). Основни ползи:Подпомага правилното усвояване на калций от ко..
16,59 лв.
Liposomal D3 е натурален продукт, който подпомага здравето на имунната система, костите и жизненоважните органи. Поддържа нормални нива на калций в кръвта и нормална костна плътност. В допълнение с липозомна формула позволява по-висока абсорбция на неговите активни вещества и витамини. Полезни функц..
28,46 лв.
Течен витамин С под формата на аскорбинова киселина и натриев аскорбат. Липозомната формула на продукта позволява по-висока бионаличност и степен на усвояване, и също така предпазва активното вещество (витамин С) от окисление и разграждане в киселинната среда на стомаха. Витамин С, известен също кат..
18,65 лв.
Течен, липозомно формулиран глутатион. Отличава се с 8 пъти по-висока абсорбция и бионаличност от стандартните форми. Какво представлява глутатионът Трипептид, състоящ се от трите аминокиселини глутаминова киселина, цистеин и глицин. Произвежда се от черния дроб и нервните клетки в централната нер..
57,09 лв.
Течен коензим Q10 (CoQ10) в липозомно дозирана форма, осигуряваща 8 пъти по-висока абсорбция и бионаличност от стандартните форми. Коензим Q10 – общи характеристики Коензим Q10 е витаминоподобно съединение с важна роля за редица процеси, имащи участие в сърдечните съкращения, производството на клетъ..
32,94 лв.
Liposomal Formulation Curcumin на гръцката марка Doctor’s Formulas допринася за нормалното състояние на ставите, стомашно-чревния тракт и имунната система. Основни ползи:Спомага за намаляване на сковаността и болката в ставите.Съдейства за облекчаване на възпалението.Насърчава естес..
15,22 лв.
Liposomal Magnesium Gluconate на гръцката марка Doctor's Formulas допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите, тъканите и мускулната функция. Основни ползи:Подпомага развитието и поддържането на здрави кости и зъби.Допринася за правилната мускулна функция и подобря..
15,76 лв.
Течна R-алфа-липоева киселина в липозомно дозирана форма, осигуряваща 8 пъти по-висока абсорбция и бионаличност от стандартните форми. R-алфа-липоева киселина (RLA) представлява R (+) изомера или биологично активната форма на алфа-липоевата киселина (ALA). Алфа-липоевата киселина е естествено произ..
37,85 лв.
Liposomal Sleep Formula е хранителна добавка с липозомна технология, съдържаща гама-аминомаслена киселина (GABA), мелатонин и глутатион (трипептид, състоящ се от аминокиселини: глутаминова киселина, цистеин и глицин). Продуктът е изключително ефективен за намаляване на нервното напрежение, водещо до..
26,58 лв.
Multi Enzyme Formula на гръцката марка Doctor’s Formulas е натурална ензимна формула с мощно противовъзпалително, болкоуспокояващо и подпомагащо процесите на храносмилане действие. Основни ползи:Допринася за здравословното разграждане на протеините.Спомага за нормалното храносмилане при прием н..
26,02 лв.
Nanofer Iron formula е успешна комбинация за нормалния транспорт на кислород в тялото и правилното протичане на метаболитните процеси. Продуктът влияе благоприятно върху производството на енергия, като ефикасно елиминира чувството на умора и отпадналост. Освен това допринася за нормалното образуване..
30,37 лв.
Омега Плюс (Омега-3, маслина, гроздово семе и сусам) на гръцката марка Doctor’s Formulas е високоефективна формула в подкрепа на сърдечно-съдовата система и мозъчната функция. Основни ползи:Допринася за оптималното състояние на сърдечно-съдовата система.Подпомага за нормализиране нивата н..
40,67 лв.
Lactofer Iron Formula на гръцката марка Doctor’s Formulas допринася за нормалното образуване на червени кръвни клетки и хемоглобин. Основни ползи:Спомага за образуването на червени кръвни клетки и производството на хемоглобин.Допринася за намаляване на риска от желязодефицитна анемия...
19,85 лв.
Мощната комбинация от витамини с магнезий в D3 & K2 & Mag Formula допринася за нормалното функциониране на целия организъм, като основно е фокусирана върху баланса на нервната система, правилното изграждане и поддържане на мускулите и добрия костен статус. Формулата D3 & K2 & Mag Formula има благопр..
19,11 лв.
Показани са от 1 до 20 от 20 резултата (1 страници)