Навигация
Кошница

Double Wood

Double Wood Rhodiola Rosea Златен корен екстракт 120 капсули
-15 %
Билката златен корен набира все по-голяма популярност като адаптоген, който поддържа енергийните нива в тялото при продължителни неинтензивни физически натоварвания, без да действа като стимулант. Освен това тя може да окаже благотворно въздействие върху издръжливостта, настроението и когнитивните ф..
56,62 лв. 66,61 лв.
Double Wood TUDCA / ТУДКА 500 mg 60 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
TUDCA е жлъчна киселина, която човешкият организъм синтезира естествено чрез холестерола в малки количества. Това вещество, познато и използвано от векове в китайската традиционна медицина, подпомага здравословната секреция на жлъчен сок от черния дроб за червата и въздейства благотворно върху редиц..
82,58 лв. 97,15 лв.
Double Wood Андрографис 120 капсули
-15 %
Андрографис е едно от най-популярните лекарствени растения, използвано от векове в Азия, Америка и Африка за лечение на широк спектър от заболявания. В състава му влизат някои фотохимически с уникални и много интересни от научна гледна точка биологични свойства. Описание и основни свойства на андрог..
56,80 лв. 66,82 лв.
Double Wood Апигенин 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Апигенинът е флавоноид и антиоксидант, който се среща в много плодове и зеленчуци. Особено добър източник на това вещество е чаят от лайка. Апигенинът се използва като успокояващо, подобряващо съня и намаляващо стреса средство. Описание и основни свойства на апигенина Флавоноидите са клас фитохимика..
59,19 лв. 69,64 лв.
Double Wood Артемизинин 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Артемизинин е вещество, което се извлича от растението Artemisia annua, използвано от хилядолетия в китайската традиционна медицина. Най-често се използва като имуностимулант, но има доказателства, че съдейства за възстановяване на клетките и забавя процесите на стареене в организма. Произход и осн..
82,05 лв. 96,53 лв.
Double Wood Бакопа мониери 450 mg 90 капсули
-15 %
Бакопа мониери е растение, което се използва от хилядолетия в индийските традиционни медицински практики за подобряване на паметта и за лечение на редица разстройства в мозъчната дейност. Билката допринася също така за овладяване на стреса, за намаляване на някои болки и за регулиране на кръвното на..
46,65 лв. 54,88 лв.
Double Wood Бенфотиамин 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Структурно бенфотиаминът е много сходен с тиамина, по-известен като витамин В1, но се отличава от него със значително по-добра бионаличност. Предназначен е основно за лечение на различни състояния като диабетна невропатия, болест на Алцхаймер, алкохолна зависимост и други. Описание и основни свойств..
74,12 лв. 87,20 лв.
Double Wood Бета екдистерон 500 mg 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Бета екдистеронът е природно органично съединение, съдържащо се в някои растения и животни, което пред последните години набира популярност като средство за поддържане на нивата на мъжките хормони и за подпомагане възстановяването след тренировки. Веществото е познато сравнително отскоро, но осъщест..
111,96 лв. 131,72 лв.
Double Wood Дихидромирицетин + eлектролити 30 таблетки
Безплатна
Доставка
-15 %
Добилият популярност като средство за облекчаване на краткотрайните последствия от злоупотреба с алкохол дихидромирицетин може да провокира важни процеси, които да стимулират възстановяването на черния дроб и да повишат устойчивостта му на увреждания. Освен това фитохимикалът притежава изразени анти..
59,98 лв. 70,57 лв.
Double Wood Екстракт от Бергамот 60 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Екстрактът от бергамот се извлича от плодовете на едноименното цитрусово растение с много характерен аромат. Той съдържа множество фитохимикали, включително широк набор от флавоноиди и притежава някои полезни за човешкото здраве свойства. Приет като хранителна добавка екстрактът допринася за поддърж..
95,63 лв. 112,50 лв.
Double Wood Екстракт от мукуна 210 капсули
-15 %
Mucuna pruriens е тропическо бобено растение, наричано още „кадифен боб“. В билколечението и Аюрведа растението се използва от хиляди години като средство срещу мъжко безплодие, нервни разстройства, паркинсонова болест и като афродизиак.  Произход и основни свойства на Mucuna pruriens Родина на M..
57,33 лв. 67,45 лв.
Double Wood Екстракт от шафран 210 капсули
-15 %
Известният като най-скъпата подправка на света шафран се използва от хилядолетия в различни европейски и азиатски култури като лечебно средство срещу различни здравословни проблеми. Той е богат на витамини и минерали, а в състава му влизат още множество активни вещества, които му осигуряват мощни ан..
58,63 лв. 68,98 лв.
Double Wood Есенциални аминокиселини 225 капсули
-15 %
Аминокиселините обикновено се възприемат като основните градивни елементи на всички протеини в човешкото тяло, но тяхната роля обхваща много по-широк спектър от биологични функции и процеси. Девет от тях, наречени есенциални или незаменими, организмът не може да произвежда самостоятелно и те трябва ..
58,28 лв. 68,56 лв.
Double Wood Кератин 120 капсули
-15 %
Кератинът е влакнест структурен протеин, който изгражда косата, кожата и ноктите на човека. По-малък процент има в жлезите с вътрешна секреция и вътрешните органи. Изпълнява основно защитна функция и е по-устойчив на надраскване и разкъсване от останалите протеини в тялото. Описание и основни свойст..
49,38 лв. 58,09 лв.
Double Wood Л-Цитрулин 210 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Л-цитрулинът е аминокиселина, която се произвежда в ограничени количества в черния дроб и в червата. Приет като хранителна добавка той подпомага преработката на амоняк и съдейства за метаболизма на азотния оксид, който е необходим при физически натоварвания и полезен за правилното функциониране на с..
66,31 лв. 78,01 лв.
Double Wood Мимоза пудика (семена) 180 капсули
-15 %
Мимоза пудика, познато у нас като срамежлива мимоза, е многогодишно растение, известно с това, че дори при най-лекия допир листата му се свиват към дръжката и остават така няколко минути. Използва се от години в аюрведическата медицина за лечение на множество различни здравословни проблеми. Описание..
56,92 лв. 66,96 лв.
Double Wood Никотинамид мононуклеотид 250 mg 60 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Никотинамид мононуклеотид е химическо съединение, което се съдържа естествено в малки количества в човешкото тяло и в някои храни. Той е бионаличен при орален прием и изпълнява основна роля в поддържането на нивата на НАД+ в чернодробните и мускулните тъкани, с което допринася нормалната сърдечна фу..
86,40 лв. 101,65 лв.
Double Wood Никотинамид мононуклеотид Прах 30 g
Безплатна
Доставка
-15 %
Веществото никотинамид мононуклеотид бързо набира популярност като едно от най-обещаващите средства за забавяне на стареенето. То присъства естествено в човешкото тяло и играе важна роля за поддържане на здравословните нива на НАД, необходим за производството на енергия, за защита и възстановяване н..
196,77 лв. 231,49 лв.
Double Wood Прегненолон 120 капсули
-15 %
Прегненолонът е вещество, което се произвежда в мозъка, яйчниците, тестисите и надбъбречните жлези. Той е предшественик на редица хормони и действа като невростероид, тоест стимулира мозъчната функция и невронната дейност. Изследванията показват, че въздейства положително на настроението, на когнити..
54,73 лв. 64,39 лв.
Double Wood Птеростилбен 100 mg 60 капсули
-15 %
Птеростилбенът е естествено химично съединение, много сходно по структура и свойства до ресвератрола. Приеман като хранителна добавка той подобрява когнитивните функции, регулира нивата на холестерола и глюкозата и нормализира работата на сърдечно-съдовата система. Описание и основни свойства на пте..
58,93 лв. 69,33 лв.
Double Wood Ресвератрол 120 капсули
-15 %
Ресвератролът е биофлавоноид с мощни антиоксидантни свойства, който се съдържа в големи количества в гроздето. Смята се, че именно на него се дължат голяма част от полезните свойства на червеното вино. Научни изследвания показват, че ресвератролът може да окаже благоприятно въздействие върху здравет..
58,91 лв. 69,31 лв.
Double Wood Синя спирулина прах 30 g
Безплатна
Доставка
-15 %
Спирулина биомаса от синьо-зелени водорасли, считани за една от най-древните форми на живот на Земята. Позната е и е използвана като храна в различни части на света от хилядолетия, но през последните години набира все по-голяма популярност като алтернатива на мултивитамините, благодарение на богатия..
68,62 лв. 80,73 лв.
Double Wood Спермидин 120 капсули
Безплатна
Доставка
-15 %
Спермидин представлява полиамин, който се среща естествено в клетките на човешкото тяло и множество храни и притежава редица полезни за здравето и дълголетието свойства. Имитирайки ефектите на гладуването върху организма, той провокира процес на обновяване на клетките и по този начин съдейства за за..
78,74 лв. 92,63 лв.
Double Wood Теакрин 60 капсули
-15 %
Теакринът е повишаваща енергията и концентрацията добавка, която действа по сходен с кофеина начин. Основното ѝ предимство е, че човек развива толерантност към въздействието му много по-бавно, отколкото към това кофеина. Описание и основни свойства на теакрина Теакринът е пуринов алкалоид, чиято хим..
58,19 лв. 68,46 лв.
Показани са от 1 до 24 от 32 резултата (2 страници)