Навигация
Кошница

My Elements

Подсилва красотата отвътре. Течен хидролизиран колаген, обогатен с хиалуронова киселина, витамин А, В комплекс, С и цинк. Beautin collagen на Myelements е комплекс за красота, представляващ течна колагенова напитка, подсилен с хиалуронова киселина. Beautin collagen съдържа допълнител..
29,50 лв.
My Elements BEAUTIN течен COLLAGEN с вкус на манго 500 мл
Безплатна
Доставка
Колагенова напитка с хиалуронова киселина и магнезий с вкус на манго.Beautin collagen Magnesium на Myelements е комплекс за красота, представляващ течна колагенова напитка, подсилен с хиалуронова киселина. Beautin collagen съдържа допълнително витамините А, В комплекс, С и цинк. Колагенът е отговоре..
74,47 лв.
My Elements BEAUTIN течен COLLAGEN с вкус на ягода 500 мл
Безплатна
Доставка
Колагенова напитка с хиалуронова киселина и магнезий с вкус на ягода.Beautin collagen Magnesium на Myelements е комплекс за красота, представляващ течна колагенова напитка, подсилен с хиалуронова киселина. Beautin collagen съдържа допълнително витамините А, В комплекс, С и цинк. Колагенът е отг..
74,47 лв.
My Elements SPORT L - КАРНИТИН 2000 мг 20 мл 12 дози Хранителната добавка съдържа течен L-карнитин, който подпомага изгарянето на излишните мазнини и увеличава енергията. За най-добри резултати се препоръчва прием на продукта ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА. Л-карнитинът е важна аминокиселина, която:е нужн..
35,59 лв.
Богат източник на Омега-3 мастни киселини. Действие: Притежава противовъзпалително и имуностимулиращо действие. Подкрепя функциите на сърдечно-съдовата и мозъчната системи. Насърчава разграждането и отстраняването на холестерола от кръвта. Благоприятства процесите на изчистване на тялото от мазнин..
33,97 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)