Навигация
Кошница

Mushroom Wisdom

Mushroom Wisdom Maitake D-fraction /Майтаке D-Фракция Стандарт, 120 капсули
Безплатна
Доставка
Maitake D-Fraction® съдържа синергична смес от уникалния бета -1,3/1,6 глюкан и екстракт от цяло плодно тяло на медицинската гъба Майтаке.Maitake D-Fraction® - патентованият екстракт от Майтаке в продукта е една от най-ефективните природни съставки за възстановяване и поддържане на имунното здраве.М..
64,80 лв.
Mushroom Wisdom Super Coriolus/ Супер Кориолус, 120 V таблетки
Безплатна
Доставка
Продуктът Super Coriolus на компания Mushroom Wisdom съдържа висококачествен екстракт от медицинската гъба Кориолус (Coriolus versicolor). Извлечен е с помощта на гореща вода и осигурява концентрирани съставки с проучено действие, засягащо предимно имунитета и здравето на черния дроб. Екстрактът е к..
69,80 лв.
Mushroom Wisdom Super Lion s Mane/ Супер Лъвска грива, 120 V таблетки
Безплатна
Доставка
Продуктът Super Lion’s Mane на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от плодно тяло на медицинската гъба Лъвска грива (Hericium erinaceus), в комбинация с витамин С.Терапевтичното приложение на лечебната гъба Лъвска грива, позната още като Ямабушитаке (Yamabushitake) датира от векове в медицината на Кита..
64,80 лв.
Mushroom Wisdom Super Meshima/ Супер Месима, 120 V таблетки
Безплатна
Доставка
Продуктът Super Meshima на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от плодно тяло на медицинската гъба Мешима (Phellinus linteus), извлечен с помощта на гореща вода и осигуряващ активни и проучени за ефикасност съставки. Екстрактът е комбиниран с витамин С, с цел оптималното му усвояване.Мешима отдавна е п..
79,80 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)