Навигация
Кошница

Elgydium

ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЕЛГИДИУМ ЗАЩИТА от КАРИЕС  има специална формула с флуорид и защитава, като подобрява устойчивостта на зъбите при киселинни атаки. Дентиновата свръхчувствителност или "чувствителни зъби" се проявява като краткотрайна и интензивна чувствителност на един или повече зъби към топ..
9,74 лв.
ЕЛГИДИУМ ПАСТА ЗА ЗЪБИ АНТИПЛАКА за ежедневна орална грижа, поддържаща зъбите и венците в добро състояние. Помага за намаляване на натрупването на зъбна плака и зъбен камък, които са в основата на проблемите с венците. Съдържа хлорхексидин в комбинация с калциев карбонат, който подпомага реминерализ..
7,29 лв.
ЕЛГИДИУМ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА ПАСТА ЗА ЗЪБИ за цялостна добра ежедневна орална хигиена.Защитава и подсилва венците с антиоксидант AquacyaneeПредпазва от появата на зъбна плака чрез SiliglycolПомага за подсилването на емайла на зъбите и защитата от зъбен кариес благодарение на FluorinolОсвежаващ еф..
11,39 лв.
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ КЕЪР 500 мл Антибактериална вода за уста Превенция срещу образуването на дентална плака. Без алкохол. Без захар. Някои от бактериите в зъбната плака се натрупват и прилепват към зъбите и венците. Тези невидими микроби са основната причина за периодонтални проблеми като гингив..
17,39 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)