Навигация
Кошница

Biotrade

АКНЕ АУТ АКТИВЕН ЛОСИОН 60 мл Специална грижа за кожа, страдаща от леко до умерено тежко акне с гнойни пъпки в зоната на лицето, деколтето и гърба. Подходящ, също така, за мазна кожа, податлива на чести бактериални инфекции. Ефективно намалява омазняването и предотвратява появата на пъпки и черни т..
30,59 лв.
МАКСИ ПРОТЕКТ АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ 200 мл Антибактериалният гел Макси Протект на Biotrade е със 70% етилов алкохол. Почиства, освежава и предпазва ръцете, без да е необходимо измиване с вода и сапун. Подходящ е за ежедневна употреба. Освежава кожата, оставяйки фин микрофилм, който я защитава ..
10,86 лв.
МАКСИ ПРОТЕКТ АНТИБАКТЕРИАЛЕН ГЕЛ ЗА РЪЦЕ 50 мл ТУБА Антибактериалният гел Макси Протект на Biotrade е със 70% етилов алкохол. Почиства, освежава и предпазва ръцете, без да е необходимо измиване с вода и сапун. Подходящ е за ежедневна употреба. Освежава кожата, оставяйки фин микрофилм, който я защит..
6,12 лв.
ОДОРЕКС ДЕЗОДОРАНТ ЗА РЪЦЕ И ПОДМИШНИЦИ 40 мл АНТИПЕРСПИРАНТ СПРЕЙ ♦ Спира изпотяването за 10 дни ♦ Премахва неприятната миризма ♦ Не нарушава терморегулацията ♦ Ефикасен и икономичен♦ Не оставя петна по дрехите ODOREX DEO е спрей против изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишници..
21,39 лв.
ОДОРЕКС ДЕЗОДОРАНТ ЗА КРАКА 40 мл АНТИПЕРСПИРАНТ СПРЕЙ ♦ Спира изпотяването за 10 дни ♦ Премахва неприятната миризма ♦ Не нарушава терморегулацията ♦ Ефикасен и икономиченODOREX FOOT е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за 10-14 ..
18,60 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)