Навигация
Кошница

PiC Solution

Адаптер за апарати за кръвно налягане серия Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Адаптер за апарати за измерване на кръвно налягане, съвместим със следните апарати на PIC:EasyRapid ClearRapid CardioSimpleИталианската компания PIC solution е специализирана в разработване и про..
24,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Clear Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Clear Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апарат за мерене на кръвното налягане Clear Rapid е напълно автоматичен. Той е проектиран и произведен в съответствие с най-съвременните технологии. Продуктът използва осцилометричен метод за измерва..
117,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Lite Rapid PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Lite Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с дигитален апарат Lite Rapid от PIC Solution. Характеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи. Осигурява запаметяване на 2х60 стойности. Изчислява средната стойност на последните три измервания. С предварително измерване на времето за напомпване. ..
80,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Mobile Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Mobile Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Първият автоматичен апарат за кръвно налягане "all in one" от Pic може да се синхронизира с вашия смартфон. Благодарение на това нововъведение, можеш да наблюдаваш кръвното си налягане и да следиш пр..
159,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане Еasy Rapid
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с апарата Easy Rapid от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Апаратът за измерване на кръвно налягане ЕasyRAPID е интуитивен и лесен за употреба. Той прави отчитане само чрез натиск на един бутон. Оборудван е с детектор за ритъмни нарушения (аритмия) и графичен ..
90,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Апарат за кръвно налягане за китка Lite Rapid Wrist
Безплатна
Доставка
Следи кръвното си лесно и удобно с дигитален апарат Lite Rapid от PIC Solution. Характеристики:Дисплей с голям размер и контрастни символи. Осигурява запаметяване на 2х60 стойности. Изчислява средната стойност на последните три измервания. С предварително измерване на времето за напомпване. ..
69,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirCube
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Aircube от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! IC AirCube универсален инхалатор е ефективен и практичен апарат с компактен и елегантен дизайн. Той има небулизаторна патентована чашка Sidestream за равномерна небулизация. Патентованата чашка осигу..
95,60 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirFamily PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirFamily
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirFamily от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Airfamily е медицинско изделие клас IIa, подходящ за цялото семейство. Той е изключително ефективен и практичен. Действа като превръща течните лекарствени форми в аерозол, който се прил..
116,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор AirProjet Plus
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор AirProjet plus от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът е апарат за аерозолна терапия, проектиран да небулизира голяма част от най-употребяваните медикаменти за третиране на горните и долните дихателни пътища. Той е изключително тих и бъ..
197,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Miss Bibi PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Miss Bibi
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Miss Bibi от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Miss Bibi е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, работ..
130,00 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Mister 8 PIC solution / Пик сълюшън Инхалатор Mister 8
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с инхалатор Mister 8 от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът Mister Eight е медицинско изделие клас IIa и предоставя аерозолна терапия за цялото семейство. Продуктът е изключително ефективен и практичен. Той е проектиран и произведен в Италия, раб..
130,00 лв.
Следи кръвното си надеждно с класическия апарат за кръвно Classic Stethomed от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Този  апарат е здрав и лесен за употреба. Максимално и надеждно опакован, удобен за професионална и домашна употреба. Моделът съдържа стетоскоп, включен в комплекта. Всички ..
26,00 лв.
Rino Shower от PIC Solution се грижи за носните пътища. Поръчай тук на супер цена!съвместим с цялата гама PiC SolutionЛесен и практичен за употребаПодходящ за цялото семействоОсигурява ефективно почистване на горни дихателни пътищаИзключително подходящ за употреба при малки децаPiC Rino Show..
16,90 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Многофункционална цифрова везна BodyStation
Безплатна
Доставка
Ексклузивна биоимпеданс технология; 4 електрода, инкорпорирани в платформата; Автоматично разпознава до 8 различни профила; Може да се синхронизира с вашия смартфон.Измерване:BMI - индекс на телесна маса;Индекс на телесните мазнини;Индекс на мускулната маса;Основен метаболизъм;Процент на ..
109,00 лв.
Не оставай без Пластир  Акваблок от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Пластирът има специална полиетиленова основа, отличаваща се с наличието на триизмерни отверстия, които се грижат максимално да спрат пропускане на въздуха, докато защитават раната ти от бактерии. Той е еластичен и добре пр..
3,80 лв.
Не оставай без Пластир Акваблок Асорти от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Пластирът има специална полиетиленова основа, отличаваща се с наличието на триизмерни отверстия, които се грижат максимално да спрат пропускане на въздуха, докато защитават раната ти от бактерии. Той е еластичен и до..
3,40 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Пластир Акваблок Постоперативен 25 x 10 см 25 бр
Безплатна
Доставка
Пластир Акваблок Постоперативен 25х10 см от PIC Solution е твой помощник в следоперативното възстановяване. Поръчай тук на супер цена! Пластирът има специална полиетиленова основа, отличаваща се с наличието на триизмерни отверстия, които се грижат максимално да спрат пропускане на въздуха, докато за..
70,00 лв.
Погрижи се за детето си с Пластир за момичета или момчета от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Пластирът за деца е дишащ, антибактериален и нежен към кожата. Помага на децата, по един забавен начин, да забравят за порязванията и одраскванията. Благодарение на особената си гъвкавост, той е ид..
3,80 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary Ear
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary Ear от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Ear 6 in 1 е инфрачервен термометър за ухо, който измерва инфрачервената топлина, генерирана от тъпанчето и прилежащата тъкан, и отразява температурата на тялото на ..
86,70 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Термометър Thermo Diary Head
Безплатна
Доставка
Направи меренето на температура още по-удобно с термометъра Thermo Diary Head от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Thermo Diary Head 6 in 1 е безконтактен медицински термометър, осигуряващ комфортно измерване на температурата, създаден с цел по-хигиенично и по-удобно измерване. Използвайки и..
76,70 лв.
Направи меренето на температура забавно с термометър Vedo Color от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! VedoColor е нов цветен цифров термометър с твърд накрайник, създаден в съответствие с „DLS философията“. Специално проектиран е в 4 пастелни нюанса, за да ви улесни в измерването на температу..
7,10 лв.
Направи меренето на температура по-екологично с термометър Vedo Eco Plus от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Термометърът отговаря на съвременните изисквания галиев термометър. Той е екологичен, което означава без живак. Течният метал е заменен със смес от химичните елементи, включващи гали..
15,80 лв.
Направи меренето на температура по-бързо, точно и лесно с термометър Vedo Premium от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Vedo Premium е съвременен дигитален термометър с гъвкав връх и светещ дисплей. Прецизен и практичен, термометърът е с вградена технология Check Light. Тя позволява при темпе..
21,50 лв.
PIC solution / Пик сълюшън Ултра-компактен Инхалатор AirStylo
Безплатна
Доставка
Погрижи се за теб и семейството ти с ултра компактния инхалатор Air Stylo от PIC Solution. Поръчай тук на супер цена! Инхалаторът за аерозолна терапия е проектиран и произведен с най-съвременни технологии. Той е ултра компактен и супер безшумен. Air Stylo е най-малкият аерозол в гамата на Пик Сълю..
111,50 лв.
Показани са от 1 до 24 от 24 резултата (1 страници)