Навигация
Кошница

имуностимулатори

Graviola Annona muricata L. Plantis® е хранителна добавка с екстракт от гравиола, която има отлично действие върху цялостното здраве и имунитета. Здравни ползи предоставят всички части на това вечнозелено тропическо дърво от горите на Амазония - корени,листа,стебло и плодове, които заслужено се радв..
36,33 лв.
Propolis Plantis® е хранителна добавка с ароматен концентрат от прополис, който неслучайно е наричан „пчелен антибиотик“. Това се дължи на огромните ползи, които този естествен природен продукт осигурява на човешкото тяло. Доказан е приносът му за засилване защитните сили на организма, особено в сез..
22,19 лв.
Artesania Agricola Пчелно млечице за възрастни 20 бр. ампули за пиене
Безплатна
Доставка
Jalea real Apiregi senior е натурален продукт за възрастни с високоефективна многокомпонентна формула в подкрепа на имунитета и общото благосъстояние на организма. Активната й съставка пчелно млечице е с доказани ползи за здравето и един от най-силните и уникални по своето действие природни продукти..
57,54 лв.
Artesania Agricola Сок от Гравиола за силен имунитет 500 мл
Безплатна
Доставка
Plantis® Graviola Guanaba съдържа 100 % сок от пулпа на гравиола – растение със силни имуностимулиращи, антиоксидантни, противовирусни, антибактериалнии и седативни свойства, което не случайно е сред най-търсените хранителни добавки в световен мащаб и е наричано „растение чудо“. Изключително богати ..
58,26 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)